![]() |
Susuyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susuyorum.�Üzgünüm: Bu ülkede namazını işyerinde yasaklandığı için tuvalette evinde ise ayıplandığı için banyoda kılmak zorunda kalan kardeşlerimiz var ![]() �Şükrediyorum: Aşağılık bağnazlığın böylesi en aşağılık biçimlerinin din adına değil de dine karşı uygulandığı bir ülkede yaşıyorum ![]() �Seviniyorum: Ya tersi olsaydı� Zaten gönüllüce kılacağım namaza beni zorlasaydı o yobazlar? Seve seve örtünen genç kızlara başını kapatmalarını emretselerdi o �laiklik dini� zangoçları� İnsan onurunun biricik garantörü İslam da o zorbaların elinde bir �devrim� kırbacı olsaydı� Allah�ım sen muhafaza eyle� �Utanıyorum: Bana yasak olmadığı/yasaklanamayacağı halde ayıplanacak değil aksine alkışlanacağım halde namazıma nazlanarak giden benim gibileri de var ![]() �Mutluyum: Böylesi kahramanlar bizim aramızda bu zamanda bu topraklarda yaşıyor ![]() �Umutluyum: Kulluğun hakkını veren her insan tüm insanlık adına bir ümittir bütün insanlığın gaflet kışından sıyrılıp meyveye durabileceğini ilan etmek üzere namaza durur ![]() ![]() �Susuyorum� Senai Demirci |
![]() |
![]() |
|