Kendimi Sana Adadım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kendimi Sana AdadımSevgisiyle bana yaşamayı yeniden öğreten Kıymetim; Yine bir akşamüstü ruhumu benliğimi ve kalbimi toplayıp içimdeki seni satırlara dökmeye karar verdim ![]() Seni yaşarken aşkı yazıyorum gökkuşağı rengindeki kalemimle![]() kalbimden süzülen nağmelerde sana çağlamaya namzedim![]() Buzlara tutulmuş gönlüm senin sevginde baharı yaşıyor![]() ![]() Göçmen kuşlar yine baharda omuzlarımdayken senin adını fısıldıyorum onlara![]() Nazlı çiçeklere senin güzelliğini anlatıyorum telaşlı telaşlı![]() Gözlerimdeki heyecan ellerime yansıyor![]() ![]() kalemim ismini yazıyor ellerimin uzanabildiği her yere![]() ![]() Korkularıma karsı senin gül cemaline sığınıyorum![]() İçten içe senin isminde yanıyor pişmanlıklarım![]() Yandıkça acılarım , küllendikçe közlerim seni daha çok seviyorum![]() Ezan sesine alışık gönlüme bir armağan olarak veriyor karanlık geceler![]() Sevmedim katran koyusu geceleri senden önce![]() ![]() Ama geceyi sevdirdin bana![]() Öyle ki yıldızlar semaya asıldıklarında ilk ışıkta gözlerini anımsıyorum![]() Benliğimde umutlarım seninle var oluyor sanki![]() Üşüyen iliklerimin yerine tatlı telaşlar sarıyor![]() Sanki çiçeğiyle randevusuna geç kalmış bir arı gibi telaşlı yüreğim![]() ![]() Susamış tam yirmileş yıl sana![]() Beklediğim ve yalancı baharları sen zannettiğim baharımdı kalbim ve karanlıktan sonra seher vaktimdi ismin![]() ![]() Dudaklarımdaki naif susuşların yerine sevda türkülerini yankılıyor![]() her türküde kırık sazıma senin güzelliklerini yazıyorum![]() Gözlerimi dağın eteklerinde güneşe çevirmişken sırtıma vuruyor çılgın rüzgarlar![]() üşüyorum bir an ama senin ateşin alev topuna dönüşüyor yüreğimde![]() Yanıyorum yandıkça içimde seni de yakıyorum![]() ![]() Duvarlarda büyüyor gözlerin![]() Düşlerime el koyuyor deli sevdan![]() Seni öyle içime çekiyorum ki![]() ![]() Ciğerin sefa ediyor ateşimde köz oldukça![]() ![]() Seni sevdikçe kelimelerim ahenge bürünüyor![]() Toprakta tohum misali dört mevsim senin sevdana ekiliyorum![]() Hasat zamanım yok![]() Sevdam sarı basaklara gebe olsa da dört mevsim basaklarımda bereketim senin avuçlarına süzülecek![]() Ölüm olmayacak seninle yazgımda![]() Hiç üşümeyecek tomurcuklarım seninle baharımda![]() Hem dilimde ismin yankı bulacak çıplak dağların ardında![]() Su arayan bir ceylan yavrusu gibi sevgilere susadığımda yasama sevinçlerini kana kana içeceğim![]() Ayrılık defterini ise tozlu raflara kaldırdım![]() içimdeki yaraları sevginin merhemiyle sardım![]() Baktım senle hayat güzel kendimi sana adadım![]() ![]() |
|
|
|