Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adadım, kendimi

Kendimi Sana Adadım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendimi Sana Adadım

Sevgisiyle bana yaşamayı yeniden öğreten Kıymetim;

Yine bir akşamüstü ruhumu benliğimi ve kalbimi toplayıp içimdeki seni satırlara dökmeye karar verdimSeni yaşarken aşkı yazıyorum gökkuşağı rengindeki kalemimlekalbimden süzülen nağmelerde sana çağlamaya namzedimBuzlara tutulmuş gönlüm senin sevginde baharı yaşıyorGöçmen kuşlar yine baharda omuzlarımdayken senin adını fısıldıyorum onlaraNazlı çiçeklere senin güzelliğini anlatıyorum telaşlı telaşlıGözlerimdeki heyecan ellerime yansıyorkalemim ismini yazıyor ellerimin uzanabildiği her yereKorkularıma karsı senin gül cemaline sığınıyorumİçten içe senin isminde yanıyor pişmanlıklarımYandıkça acılarım , küllendikçe közlerim seni daha çok seviyorumEzan sesine alışık gönlüme bir armağan olarak veriyor karanlık gecelerSevmedim katran koyusu geceleri senden önceAma geceyi sevdirdin banaÖyle ki yıldızlar semaya asıldıklarında ilk ışıkta gözlerini anımsıyorumBenliğimde umutlarım seninle var oluyor sankiÜşüyen iliklerimin yerine tatlı telaşlar sarıyorSanki çiçeğiyle randevusuna geç kalmış bir arı gibi telaşlı yüreğimSusamış tam yirmileş yıl sanaBeklediğim ve yalancı baharları sen zannettiğim baharımdı kalbim ve karanlıktan sonra seher vaktimdi isminDudaklarımdaki naif susuşların yerine sevda türkülerini yankılıyorher türküde kırık sazıma senin güzelliklerini yazıyorumGözlerimi dağın eteklerinde güneşe çevirmişken sırtıma vuruyor çılgın rüzgarlarüşüyorum bir an ama senin ateşin alev topuna dönüşüyor yüreğimdeYanıyorum yandıkça içimde seni de yakıyorumDuvarlarda büyüyor gözlerinDüşlerime el koyuyor deli sevdanSeni öyle içime çekiyorum kiCiğerin sefa ediyor ateşimde köz oldukçaSeni sevdikçe kelimelerim ahenge bürünüyorToprakta tohum misali dört mevsim senin sevdana ekiliyorumHasat zamanım yokSevdam sarı basaklara gebe olsa da dört mevsim basaklarımda bereketim senin avuçlarına süzülecekÖlüm olmayacak seninle yazgımdaHiç üşümeyecek tomurcuklarım seninle baharımdaHem dilimde ismin yankı bulacak çıplak dağların ardındaSu arayan bir ceylan yavrusu gibi sevgilere susadığımda yasama sevinçlerini kana kana içeceğimAyrılık defterini ise tozlu raflara kaldırdımiçimdeki yaraları sevginin merhemiyle sardımBaktım senle hayat güzel kendimi sana adadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com