![]() |
Anlamaya Çalış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlamaya ÇalışAslında karman çorman bir yolda adım atıyorum ![]() Benim yasaklarım kendime ![]() Belkide hep hayallerimin yarım kalması beni yaralayıp inciten ![]() Çok şey var anlatamadığım, belkide anlamlandıramadığım ![]() Kendimi gecelerde sorguya çekiyorum, hayallerimi gecelere teslim ediyorum ![]() Belkide güvensizliğim gecelere, ama yinede huylu huyundan vazgeçmez misali ![]() Aslında korkuyorum Çünkü ne zaman sevmeye koyulsam, çoğalıp büyüyor ayrılıklar ![]() Büyük sevmek onarmıyor kırıklarımı ![]() Şimdilerde gevelediğim şarkılarım var, belkide sığınak tuttuğum bir kaç cümlenin lüksü benimkisi ![]() Sana anlatamıyorum içimdekileri ![]() Çünkü başardığım an çözülmekten korkuyorum ![]() Zayıflamaktan belkide ![]() ![]() ![]() Aşk zayıflıkmıdır? ![]() ![]() Herşeye yetebileceğime olan inancım aşkın karşısında inançsızlaşıyor ![]() ![]() Anlamaya çalış ne olur, ben çok korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamaya çalış ne olur!! ![]() ![]() ![]() Anlamaya çalış ne olur!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|