![]() |
Eylül Akşamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eylül Akşamıhiçbir neden yokken, ya da biz bilmezken tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur & onca neden varken ve tam sırası gelmişken hiçbir şey yapmamış ve susmuşuzdur & aynı anda aynı sessiz geceye doğru içim sıkılıyor demişizdir & aynı sabaha uyanırken kim bilir ayni düşü görmüşüzdür & olamaz mi? olabilir& belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolasa senin cebine girmiştir& belki ayni posta kutusuna, değişik zamanlarda da olsa, birkaç mektup atmışızdır & aynı karpuz dilimi gibi batışını izlemişizdir deniz kıyısında & ayni köseye oturmuşuzdur köhnede belki de birkaç gün arayla & olamaz mi? olabilir& Bostancı dolmuş kuyruğunda sen basta, ben en sonda öylece beklemişizdir & sabah 7:30 vapuruna sen koşa koşa yetişirken, ben yürüdüğümden kaçırmışımdır & ayni anda başka insanlara, seni seviyorum demişsizdir& mutlak güven duygusuyla basımızı başka omuzlara dayamışızdır & olamaz mi? olabilir& onca yıl sen burada & onca yıl ben burada & yollarımız hiç kesişmemiş şu eylül aksamı dışında & ALINTIDIR ![]() |
![]() |
![]() |
|