![]() |
Sensiz Kalmayı Kaldıramıyor Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensiz Kalmayı Kaldıramıyor YüreğimSensiz kalmayı kaldıramıyor yüreğim ![]() Kısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor,hüzün dolu geceler yaşatıyor bana ![]() Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere,bundan vazgeçemiyorum ![]() Alışkanlık değil bu ![]() ![]() Oysa sen benim yaşam kaynağımsın ![]() Özlüyorum seni, özlemim büyüdükçe büyüyor içimde,durduramıyorum ![]() ![]() Hiç birşey zevk vermiyor bana sen yokken ![]() Sıçrayarak uyanıyorum geceleri,yanıma bakıyorum,yoksun ![]() Tekrar gözlerimi kapatıyorum,dönüp duruyorum sabaha kadar ![]() Sensizken her güne yorgun uyanıyorum ![]() ![]() Oysa yanımdayken sen,günün tüm yorgunluğunu unutuyorum ![]() Sohbetlerimizin keyfi ,dokunmalarının sihri, yaşanan tüm olumsuzlukları silip gotürüyor ![]() ![]() Seninleyken,sadece bir kaç saatlik uyku bile, ertesi günü ayakta ve sapasağlam geçirmeme yetiyor ![]() Sevgilim olduğunu,varolduğunu bilmek yetiyor bana ![]() Döneceksin biliyorum da,dayanamıyorum ne yapayım ![]() Zamanı seninle,Sadece seninle geçirmek varken,aşkımızı büyütmek,tutkuyla yaşamak varken beklemek çok zor geliyor insana ![]() "Şimdi olsa" diyorum, "Çıksam işten,gitsem yanına, yemek yesek birlikte, bir,iki kadeh şarap içsek, o gülse,ben baksam,heyecanlı heyecanlı anlatsa yaşadıklarını ![]() ![]() ![]() Sonra güzelliğinden bahsetsem,şımartsam onu,boğazın kıyısında yürüsek birlikte,yağmur üzerimize yağsa,üşüsek,sarılsak birbirimize,ısınsak tenimizin ateşiyle ![]() ![]() ![]() Ama yoksun işte ![]() Bu gecede sensiz geçecek ve ben ne şarap içeceğim, ne yediğim yemekten zevk alacağım ![]() Bu gece sevgilim,bir fırsatını bul ve üzerinde şehir ışıklarının dans ettiği denize bak ![]() Çünkü ben ne zaman sensiz kalsam,denize bırakıyorum yüreğimi,sana ulaşması için ![]() Çünkü seninleyken atıyor yüreğim ![]() Haydi sevgilim gel,al yüreğimi öyle gel ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|