Evlilik Üzerine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlilik ÜzerineEVLİLİK ÜZERİNE 1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer![]() İstedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin ![]() 2 Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"Alyansini yanlis parmaginatakmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanlis adamla evliyimde ondan" 3 Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur![]() 4 Bir genc babasina sorar"Baba evlenmek kaca malolur?Baba cevap verir"Bilmiyorum oglum,ben hala oduyorum "5 Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi,sonra da gec oldu "6 Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz![]() On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz¦ 7 Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler,İkinci yilinda kadin konusur adam dinler, ucuncu yilinda her ikiside konusur,komsular dinler ![]() 8 Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir:"Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim "adam cevap verir:"Evet cokasiktim farkedemedim "9 Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektupalmis ![]() Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin "10 bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Yaarabasi yenidir,ya da karisi! Yorumsuz ![]() ![]()
|
|
|
|