![]() |
Aşk Masum Değil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Masum DeğilSadece bir anlık konuşmadan sonra nedensiz buluşma bağladı yine birbirimizi bize ![]() ![]() birbirine çoktan kenetlenmişti ![]() ![]() çıkmayan o hasret günleri,çektiğim çileler,haykırdığım isyanlar hiç biri unutulmadı ![]() ki?kim beni o eski deli dolu günlerime döndürebilir ki?Aşk mıydı beni böyle divane eden yoksa bu sadece onda mı gizli?Zaman sanki benimle birlikte o vazgeçilemez aşkımı da alıp götürdü ![]() ![]() elimden tutanım hiç olmadı ![]() zaman ![]() ![]() mutlu olmak yetmiyor ![]() ne sen ne de başkası bilmiyor ![]() mı?Hayatımı mahvettiler,yaşarken öldürüldüm ![]() noktamdan yakalandım ![]() meğersem,ölüm bir harekete bakarmış ![]() ![]() fazla tükenen bir beden gördüm o aynanın karşısında ![]() kıyılmayan kaç masum yüz verdik topraklara ![]() anlamadılar değerlerini ![]() bize yaptıran ![]() anlayan yok beni değil mi?Ben yine mutlu olabilirim geçici bir süre ![]() onlar acılarıda sevinçleride mezara gömülenler hiç anlamı yok ![]() kör hançerle kalplere yazılmış çoktan ![]() için ne de aşk uğruna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|