![]() |
Yüreğine Seçtiğin O Oyuncak Ben Miydim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğine Seçtiğin O Oyuncak Ben MiydimYalanmış ne varsa yaşadığımız ![]() Ne varsa söylediğin, ne varsa hissedilen, her şey yalanmış ![]() Neden en başında değil de şimdi? Ben miydim yüreğine seçtiğin oyuncak? Kaybolan zamanlar, yitik umutlar gelir mi geri? Issızdım ![]() Yapayalnızdım ![]() Çaresizdim ![]() Karanlık ve de tükenmiştim gittiğinde ![]() ![]() İçim ağlıyordu da bir damla gözyaşı dökemedim ![]() ![]() Toprağın kokusunu, havanın kokusunu, çiçeklerin kokusunu hepsini bir bir çektim içime bir Senin kokundu bilmediğim ![]() Alakadar olmadığım ne varsa bildim ![]() ![]() ![]() Sesini bilmediğim, yüzünü görmediğim, sadece hayal edebildiğim bir güzelliktin ![]() ![]() ![]() Bir de Seni içimde büyüttüğüm kadar ![]() Suskundum ![]() Tek başınaydım ![]() Âşıktım ![]() Yanmış ve de kahrolmuştum gittiğinde ![]() ![]() Ölmeye de cesaret edemedim ![]() "Seviyorum" diyemedim ![]() Dur! deseydim, kal! deseydim kalır mıydın benimle? Gitme! Desem, dinler miydin beni? "Sevdim Seni hem de aklının alamayacağı kadar"deseydim inanır mıydın? Sen de beni en az benim kadar sever miydin? Of! Yanıyor içim ![]() Sen böyle gitmemeliydin ![]() ![]() Hani uğrumda her şeyi göze alırdın? Hani "Çık gel!" desem en uzak yollardan bana varırdın? Hani imkânsızlık denen bir şey yoktu? Hani seven her engeli aşardı? Yeminlerin, sözlerin hani? O büyük sevdan nerede hani? Şaşkındım ![]() Yıkık ve viraneydim sen gittiğinde ![]() Gitmezdin! Ya sevseydin ya da yokluğuma dayanamaz gelirdin ![]() Ama gittin ve ben bakakaldım arkandan ![]() "Seviyorum"diyemedim ![]() Yalanların, yanlışların, hataların ve de pişmanlıkların hepsi Senin olsun gelme! Gittiğin yer, hiç olmadığın dünyamdan daha fazla mutluluk vermeyecek sana bilesin! Affım yok! Ne sana ne de yaptıklarına ![]() Vazgeçmiştim ![]() Rest Çekmiştim ![]() Savrulmuştum ![]() Harabe ve yok olmuştum sen gittiğinde ![]() Yaşamadıklarıma pişmanlık şöyle dursun, yaşadıklarıma lanet olsun ![]() Geri dönme şansımız olsa belki söylerdim ![]() Tekbir şey kaldı içimde; "Seviyorum" diyemedim |
![]() |
![]() |
|