![]() |
Alabora |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AlaboraSeni, tüm bildiklerimi ve yaşadıklarımı unutacak, unutmayı göze alacak kadar sevdim ![]() Bir zamanlar sevgiye, mutluluğa, aşka inanmazdım ben ![]() Tüm okyanusların bilinmez coğrafyasında tek başına duran, henüz keşfedilmemiş bir gemi gibi duran yaşamımı alabora ettin, öğrendiğim en güzel şeydin sen ![]() ![]() ![]() Öylesine dolup taşıyordu ki kalbim, o ansızın çıkıp gelen varlığınla, sevginle ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışmak, uğraşmak, bir şeyler için çabalamak bana göre değildi artık; çünkü artık geçmişte yaşadığım ve öğrendiğim ve günlük yaşamımda yapmaya devam ettiğim monoton olan hiçbir şeyin önemi yoktu seninle tekrar, yeniden başlayan hayatımda ![]() Her şey fani, her şey dünyevi görünürken gözüme; bir tek sen vardın, baktığım her yerde ![]() ![]() ![]() Gördüğüm her şeyde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm dünyam seninle, senin benliğinle dolmuştu artık ![]() ![]() ![]() Eski yaşantıların, anıların ve aşkların artık bir değeri ve önemi yoktu ![]() Bu yüzden, tüm bildiklerimi ve yaşadıklarımı unutacak, unutmayı göze alacak kadar sevdim seni ![]() Bu gözü dönmüş, bu her şeyi göze alabilen, karşısına çıkan her engele korkusuzca meydan okuyabilecek olan benliğim korkutuyordu beni ![]() Asıl korktuğum sensiz kalmaktı, yalnız kalmak değil ![]() Bir bütündük ikimiz, sen olmadığında bir yanım hep boş kalıyordu ![]() ![]() ![]() O kadar korkutuyordu ki beni sensiz kalıp, boşluğa düşme düşüncesi; sensiz bir an bile geçmesin, hep yanında olayım, hep yanımda ol istiyordum ![]() ![]() ![]() O kadar farklı bir boyutta, o kadar mutlu ve huzurlu yaşıyorduk ki ikimiz; sanki koca dünyada bizden başka kimseler yoktu ![]() ![]() ![]() Bir deniz fenerine kapanmak ve ömrümün sonuna kadar orda yaşamak isterdim seninle ![]() ![]() ![]() Ama bir gün ansızın o büyü bozuldu; o korktuğum, kaçtığım, düşünmek bile istemediğim sensiz kalma düşüncesi benliğimi ve her tarafımı sarmıştı artık ![]() Hiç olmadığın kadar sessizdin ve yoktun ![]() Hiç olmadığım kadar sensizdim ve yoktum ![]() Artık sen olmadığın için ben de yok olmak istiyordum, ama yapamadım ![]() Sen beni sensiz bıraksan da, ben kendimi sensiz bırakamadım ![]() ![]() ![]() Ben iç çektiğim her yalnızlık isyanında seni yine yaşadım ![]() Bir deniz fenerine kapattım kendimi, geceleri nöbet tutuyorum karanlık bir ıslaklığa doğru ![]() ![]() ![]() Fenerin ışığı her yandığında ve yakamoz misali denize yansıdığında, yine seni hatırlıyorum ![]() Ve hala ![]() ![]() ![]() Seni tüm bildiklerimi ve yaşadıklarımı göze alabilecek kadar seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|