Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, inecek, zaman

Ne Zaman İnecek Bu Adam?

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Zaman İnecek Bu Adam?

O gün sekiz saat ağır derslerin arasından zil çalınca kurtulduk her zamanki gibi ve yorgunluktan neredeyse ruh gibi olmuş vaziyette okuldan ayrıldık Eve gitmek için otobüs durağına yürüdük arkadaşlarla Herkesin otobüsü geldi ve kendilerini biran önce eve atabilmek için doluşup gitti herkes Yalnızca Barış ve benim bindiğimiz otobüs: 21 U gelmediYorgun argın durakta tam yirmi dakika bekledikten sonra sanki bize nispet yapar gibi yavaş yavaş geldi 21 U durağaTabi hemen doluştuk otobüse ve başladık evin yolunu tutmayaOtobüs her zamanki gibi Kadıköy'den geldiği için tıkış pıkıştı Otobüs boşaldıkça arkalara doğru ilerlemeye koyuldukHer yeni inen kişinin ardından kalktığı koltuğa bakıyor ve yerine oturan kişiye çok acayip duygularla bakıyorduk(kıskançlık değil)Artık ayakta duracak halimiz kalmamıştıEn arkaya ilerledik ve orada bir adam gördükAdam kalkar gibi yapıyordu,Barış ve ben adamın yanına yaklaşıyorduk koltuğu kapabilmek için ama tam iştahla yaklaştığımız anda adam yeniden oturuyorduBarış'ında benimde bu koltuğu birbirimize kaptırmaya niyetimiz yoktuÇünkü o kadar bitkindik ki artık ne hatır ne gönül hiç birşey dinlemeden o koltuk için mücadele veriyordukAdam koltuğa yeniden oturunca biraz uzaklaştıkAma tam uzaklaştığımız anda adam yeniden kalkıyor gibi yaptı ve Barış ta bende kendimizi adamın yanına attıkAma yine yanlış alarm!Adam koltuğa yine iyice yerleşti!Sonra biz yine daldık bir yerlere ve adam yeniden hareketlendi!Yine kendimizi adamın yanına attık ama nafile Adam bir türlü kalkmıyorBu böyle birkaç defa daha devam etti ve artık Barış da bende ümidimizi kestik koltuktan ama o kadar çok hayal kırıklığına uğradık ki!Artık adam kalkar gibi yapsa da aldırmıyordukÇünkü adam kalkmıyorduEve gelene kadar ayakta bitkin bir şekilde geldikVe ben otobüsten indiğimde adam hala kalkacakmış gibi yapıyorduBen otobüsteyken Barış adamın suratının ortasına bir yumruk patlatmayı düşünüyorduZor ikna edip evimin önünde indim otobüstenBarış hala adamla aynı otobüste yolculuğa devam ediyorduUmarım sinirlerine hakim olmuştur da adama kötü birşey yapmamıştır!Çünkü hala kalkıyor gibi yapıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com