![]() |
Haberin Varmı Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haberin Varmı AnneHakan Büyükdere'nin" Özür Dilerim Anne " adlı kitabından ![]() kaybettigim biricik annecigime" seklinde bir ithafla yazılmıs ![]() Haberin Var mı? Anne ! Biliyor musun anne? Sen aramızdan ayrıldıktan sonra Ne çok değişiklik oldu, tatlı yuvamızda ![]() Beşiğimi salladığın,"Ben ölürsem sana ne olacak?" diye ağladığın Bahçesinde kaç defa düşüp de bacağımı incittiğim , Çiçeklerini suladığım,kuşlara yem verdiğim , O çardaklı evimizi sattık ![]() Pamuk Dedemin içinde yaşadığı İlk güldüğüm ve ilk ağladığım yer ![]() ![]() ![]() sokağında bir hatıram olan, Deresinde yüzdüğüm,balıklarıyla oynaştığım,Gecelerinde masal dinlediğim,Bahçelerinden meyvelerini yediğim Köyümüzü terk ettik ![]() Babam yasını fazla tutmadı Anne ![]() ![]() evimize ![]() ![]() ![]() İnsanın bir annesi olur,değil mi,anne? Yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir görsen ben simdi neler yapıyorum ![]() ![]() Gözüme sabun kaçıyor bazen ama,Kızıyorlar diye ağlayamıyorum ![]() ![]() Elbiselerimi kendim giyiyor,Düğmelerimi dikiyorum bazen ![]() ![]() ![]() Senin öğrettiğin duaları çoktan unuttum anne ![]() ![]() yaşlarımla yapıyorum ![]() En çok ne istiyorum Allah'tan biliyor musun,anne? Büyümek! Yasamadan çocukluğumu ![]() Söyle güçlü kollarım olsun istiyorum ![]() ![]() evim ![]() konuşacağım,Korkusuz gülebileceğim bir evim ![]() Mezarından kalkıp gelsen babamı tanıyamazdın anne ![]() ![]() ![]() akşamları öpmez oldu gözlerimden ![]() Söz verdiği o bisikleti bile almadı,sen ölünce ![]() ![]() ![]() ![]() yapmadı babam,Ersin'in düğününde oluverdim sessizce ![]() ![]() ![]() o günden hediye ![]() ![]() ![]() Simdi ne mi yapıyorum,anne? Yatılı sınavını kazandım, parasız okuyorum ![]() yarınlara ![]() Ve büyük bir adam olduğumda anne,İlk maaşımla bisiklet alacağım bir öksüze ![]() |
![]() |
![]() |
|