Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cam, renkli, tane, tek, şeker

Tek Bir Tane Renkli Cam Şeker

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Bir Tane Renkli Cam Şeker

Tek Bir Tane Renkli Cam Şeker - Gönül Yıldırım
İçimden gelmiyor kağıda kaleme sarılmak son günlerde

daha doğrusu kelimelerle aram bozuk iki tanesini bir araya getirip anlamlı bir çift söz edemiyorum

doluyum farkındayımkırgınım adım atmaya korkuyorum sanki her köşe çıkmaz sokaklara dönüyorumudum pamuk ipliğine bağlı sanki

uçup gidecek diye elimden korkuyorumkorktukça daha çok hata yapıyorumsokaktaki insanların taa gözlerinin içine içine bakıyorumbir ışık arıyorumtutunabileceğim bir ışık

aşk gibi değil daha başka bir şey istiyorumçocuk olmak istiyorumparktaki çocukları deli gibi izliyorum attıkları her adım kocaman bir hayal dünyası bırakıyor avuçlarımaben diyorum

bende böyle miydim

bende sadece düştüğümde kanayan yaralarım, annemin babamın almadığı oyuncak, mahalle arkadaşımın attığı tokat için mi ağlıyordum üzülüyordum

bende mi oynaya oynaya yorgun düşüp elbiselerimle tarifsiz derecede tatlı bir uykuya teslim ediyordum kendimi

uyanınca unutuyor muydum dünütokat atan arkadaşımı sabah uyanınca biraz nazlanıp yanağından öpüyor muydum kocamanbende mi kırılmak incinmek çıkmazlara girmek umutsuz kalmak nedir bilmiyordum

tek bir tane renkli cam şeker benide mi dünyanın en mutlu insanı yapıyordu20 yaşındayım bugün milyonlarca renkli şekerin bile mutlu edemeyeceği kadar kırgınım küskünüm beni bu hale getiren zamana

dönüp bakamıyorum geçen ömrüme

acıdan ördüğüm duvarlarım var ben bile geçemiyorum ardınasahte gülüşlerim var nefretime kinime maske yaptığımyalanlarım var gerçeklerime zincir yaptığım

günahlarım var Allahtan önce kendime affetiremediğimgülerdim hep önceleri keşke çocuk olabilsek tekrar diyen insanlaranasıl bir şey bu hayat ki yaşamadan neyin ne olduğunu anlayamıyor insan

zor geliyor çoğu zaman hayatın yüklediği yükü taşımakne bilim işte düzde yürütmüyor ki

hep yokuş hep taşlık hep uçurumen deli çağlarımmışkanımın kaynadığı çağlarondan mı her yaptığımın bedeli ağır oluyorbenim doğrularım çevremdekilere yanlış geliyor

kimse farkında olmasa da ben tükeniyorumisyan yok sitem yok merak ediyorum sadecene zaman durullurum pekine zaman soğur kanım

çocuk olmak istiyorumsalıncağa binmek daha hızlı anne diye söylenmekavazım cıktığı kadar bağırmak düşmemek için salıncağın iplerine sımsıkı sarılmak boşluğa ayaklarımı sallamak bulutlara dokunmak istiyorum yine

çok mu şey istiyorum 20 yaşındayım tat vermiyor bunlar şimdi içim içimi yiyor söküp atmak istiyorum neyim var neyim yoksahayatı anlamak istemiyorum

masal dinlemek istiyorum külkedisi için üzülmek üvey annesinden nefret etmek prensin onu bulmasına sevinmek istiyorum6 yaşına kadar annemin elini tutup uyurmuşum o olmadan uyumazmışım

14 yıl neleri alıp götürdüki annemle arama aşamayacağım dağlar girdi

yanımda olmasına rağmen bazen annemi çok özlüyorum dokunmak bağrıma basmak kalbimin içine sokmak istiyorumama yapamıyorum engel olan bir şeyler var ne olduğunu ben bile bilmiyorum

çocuk olsaydım yapardım tutardım elini bırakmazdım uyumazdım o olmadanseni çok özlüyorum anne

bunu sanada söylemeyi çok isterdim ama yüzüm yok çünkü seni çok kırıyorum sana layık olamıyorum bir türlü istediğin kızın olamıyorumumarım bunun için affedersin bir gün beni

babam hala aynı babam hala çok uzağız değişen bir şey yokbiliyor musun baba bir fotoğraf var ya evde ben 6-7 yaşlarındayım boynuna sarılmışım gülüyorum sende gülüyorsun

keşke hep öyle kalsaydık şimdi aynı boydayız sarılmak daha kolay olur ama bunu yapacak cesaretim yok senden yana içimde bir pişmanlıkta yok çünkü bana karşılığını alabileceğin çok bir şey vermedin

seni kıracak bir şeyde yapmadımannem ve babamın dizinin dibinde çocuk olmayı çok istiyorumçok şey istiyorum değil miama bugün bunları istiyorum bugün canım bunları çekiyor

çünkü ben bugün çok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimimilyonlarca cam şekerin mutlu edemeyeceği kadar

Gönül Yıldırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com