![]() |
Tek Bir Tane Renkli Cam Şeker |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Bir Tane Renkli Cam ŞekerTek Bir Tane Renkli Cam Şeker - Gönül Yıldırım İçimden gelmiyor kağıda kaleme sarılmak son günlerde ![]() ![]() ![]() daha doğrusu kelimelerle aram bozuk iki tanesini bir araya getirip anlamlı bir çift söz edemiyorum ![]() ![]() ![]() doluyum farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uçup gidecek diye elimden korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk gibi değil daha başka bir şey istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende böyle miydim ![]() ![]() ![]() bende sadece düştüğümde kanayan yaralarım, annemin babamın almadığı oyuncak, mahalle arkadaşımın attığı tokat için mi ağlıyordum üzülüyordum ![]() ![]() ![]() bende mi oynaya oynaya yorgun düşüp elbiselerimle tarifsiz derecede tatlı bir uykuya teslim ediyordum kendimi ![]() ![]() ![]() uyanınca unutuyor muydum dünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tek bir tane renkli cam şeker benide mi dünyanın en mutlu insanı yapıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dönüp bakamıyorum geçen ömrüme ![]() ![]() ![]() acıdan ördüğüm duvarlarım var ben bile geçemiyorum ardına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günahlarım var Allahtan önce kendime affetiremediğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zor geliyor çoğu zaman hayatın yüklediği yükü taşımak ![]() ![]() ![]() ![]() hep yokuş hep taşlık hep uçurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimse farkında olmasa da ben tükeniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çocuk olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok mu şey istiyorum 20 yaşındayım tat vermiyor bunlar şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masal dinlemek istiyorum külkedisi için üzülmek üvey annesinden nefret etmek prensin onu bulmasına sevinmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 yıl neleri alıp götürdüki annemle arama aşamayacağım dağlar girdi ![]() ![]() ![]() yanımda olmasına rağmen bazen annemi çok özlüyorum dokunmak bağrıma basmak kalbimin içine sokmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çocuk olsaydım yapardım tutardım elini bırakmazdım uyumazdım o olmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu sanada söylemeyi çok isterdim ama yüzüm yok çünkü seni çok kırıyorum sana layık olamıyorum bir türlü istediğin kızın olamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babam hala aynı babam hala çok uzağız değişen bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() keşke hep öyle kalsaydık şimdi aynı boydayız sarılmak daha kolay olur ama bunu yapacak cesaretim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni kıracak bir şeyde yapmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü ben bugün çok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül Yıldırım |
![]() |
![]() |
|