![]() |
Allah'ın Adaleti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'ın AdaletiAllah'ın Adaleti Hikayesi - Derin Duygular - Öykü - Duygu Seli - Nihat Baş kurban olayım Allah'ın adaletine mahkemeden bana bir davetiye tebliğ edilmiş ertesi günü saat 02 ![]() duruşmaya celbim istenmekte idi ![]() lı adrese gittim ![]() bütün adliye halı serili her tarafta dikili nöbetçiler, duruşma bekleyen ler gayet nizami ve önlerinde birer masa,masanın üstünde kuş sütü bile var ![]() ![]() ![]() gösterdiğinde beni duruşmaya aldılar ![]() bayan: -hakime hanım : sanık nihat baş senmisin -nihat baş : evet efendim duruşmanın gizli yapılmasını talep ediyorum ![]() -hakime hanım : duruşma salonunu boşaltarak gizliliğe karar verdi ![]() -hakime hanım : savunmanı yap,şahidin ve delillerini ibraz et ( suçumu anlattı ) -nihat baş : efendim yazılı savunma yapacağım ![]() -hakime hanım : sanığın yazılı savunma hazırlaması için önümüzdeki duruşmaya kadar süre verilmesine,durşmanın yarın saat 02 ![]() ![]() ertesi günü -hakime hanım : sanık geldi mağdure gelmedi gizli duruşmaya başlandı ![]() mağdurenin telefon numarasını ver dedi ![]() -nihat baş : sanık mağdurenin tlf numarası 05xxxxxxxxx söyledi ![]() mağdureye mesaj çekilerek internetten duruşmaya katılması sağlandı ![]() -nihat baş : 81x5=405 56x5=280 toplam 685 sayfa yazılı savunma ibraz etti ![]() -hakime hanım : savunmanın okunmasına,gelecek celse mağdurenin duruş maya katılmasına,duruşmanın yarın saat 02 ![]() kılmasına karar verildi ![]() ertesi günü ben yatsı namazından sonra adliyeye gittim ve dışarda bekledim ![]() duruşma saatine yakın mağdure geldi ![]() bana doğru geldi ![]() ![]() gelip münübüste oturduk ![]() ettim ![]() ![]() duruşma salonuna girdik ![]() -hakime hanım : mağdure ile sanık geldi gizli duruşmaya başlandı ![]() sanığa hitaben : nihat cezan idam ![]() dilekçende her gün için 5 sayfa gününün nasıl geçti ğini yazmışsın ![]() ![]() -nihat baş : efendim ben cezama razıyım ![]() ![]() -mağdure : hakime hanım söz istiyorum dedi ![]() -hakime hanım : mağdureye söz hakkı vermedi ![]() -hakime hanım : evrakların incelenmesine duruşmanın yarın saat 02 ![]() bırakılmasına karar verildi ![]() mağdure ile münübüse bindik ![]() -nihat baş : sahile yerimize gidelimmi ![]() ![]() -mağdure : olur canım ![]() -nihat baş : arabayı sen kullan ben sigara sarayım ![]() -magdure : olur canım ![]() -nihat baş : arabayı şuraya park edermisin ![]() yim ![]() ![]() ![]() ![]() -mağdure : demleme çayı afetmeyeceğimi biliyorsun ![]() -nihat baş : afiyet olsun canım ![]() ![]() -nihat baş : ( 2 saat sonra ) bir yerde mola verip çay içelim ![]() -mağdure : olur canım şuraya park edeyimmi ![]() -nihat baş : tamam gülüm burası iyi ![]() -mağdure : demleme çay nefis olmuştu eline sağlık ![]() -nihat baş : afiyet olsun gidelimmi gülüm ![]() -mağdure : gidelim canım ![]() -mağdure : ilerde trafik var ![]() ![]() ![]() -nihat baş : boş ver ![]() -mağdure : bak işte durduruyorlar ![]() -memur bey : iyi geceler efendim, evraklarınızı alayım ![]() -nihat baş : memur bey sizede iyi akşamlar kimliğimi alırmısın -memur bey : buyurun kimliğinizi iyi yolculuklar efendim ![]() -nihat baş : geldik hadi sana iyi geceler, ben yarın seni alırım ![]() ertesi günü canım yolda trafik bizi uzaktan durdurmak istedi yanına gelince geç işaretini verde ![]() ![]() ![]() ![]() -nihat baş : gülüm arabayı yine aynı yerine park edermisin ![]() -mağdure : tamam canım ![]() -nihat baş : gülüm çay güzel bu sahil kenarında gecenin bu saatinde ![]() başımı dizinin üstüne koyup biraz uzanayım,izin verir misin ![]() -mağdure : canım tabi buyurun ![]() -nihat baş : saat geliyor gidelim ![]() duruşma salonana gidik -hakime hanım : mağdure ile sanık geldi gizli duruşmaya başlandı -nihat baş : 2x5=10 sayfa yazılı savunma ibraz etti ![]() -mağdure : hakime hanım söz istiyorum ![]() -hakime hanım : sana daha sonra uzun süre bir söz hakkı verecem dedi ![]() bu arada mağdure bayılmış yere düşmüştü ![]() nöbetçiler dışrı çıkarttı hemen doktorlar,hemşireler geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ( nöbetçi mağdure ile sanığa ayağa kalkmaları için uyardı ) -hakime hanım :atılı suçtan sanık hakkında hiç bir suç unsuruna raslanmadığından b e r a a t i n e ![]() duruşma bitmiştir ![]() hakime hanım mağdureye ve sanığa hitaben saat l4 ![]() ![]() ( sayın okuyucularım yazılı savunma sayfası hakkında tara fımdan bilgi edinebilirsiniz ![]() ![]() ceza mahkemesine gideceğimizi söylediler ![]() ![]() duruşmamızın olduğunu ve mağdurenin sanık ve nihat' ın ise mağdur olduğunu söylediler ![]() ![]() yemek yedik,çay ve kola içtik, çikolata yedik ![]() ![]() -hakime hanım : sanıktan savunma ve delillerini sordu ![]() ( mağdur sanığa hitaben savunmamı yazılı sunacağım söyle) -sanık : efendim savunmamı yazılı sunacağım dedi ![]() -hakime hanım : sanığın savunmasını hazırlamasına,duruşmanın yarın saat 02 ![]() ![]() duruşmadan çıkmış yine sahile gelmiştik ![]() ![]() -sanık : canım bu kez ben başımı dizine koyup biraz uzanayım ![]() battaniyeyi üzerime örttüğün iyi oldu ![]() -nihat baş : gülüm gidelimmi ![]() -sanık : gidelim canım ![]() -nihat baş : iki saattir yoldayız yine aynı yerde mola verelim çay içelim ![]() -sanık : tamam mola yerimiz şurası idi ![]() -nihat baş : çay tamam ama bardak bir tane ![]() sanık çayı bardakla içmiş ve avuçlarına doldurduğu çayı nihat'a içirmiş yola çıkmışlardı ![]() ![]() -sanık : canım gidiyormusun,gitme kal zaten tekrar gideceğiz ![]() -nihat baş : tamam ben seni dışarda bekleyeyim ![]() saat 22 ![]() ![]() -nihat baş : gülüm bak köpeğe çarpacaktın yavaş gittiğin mükafatını gördün ![]() -sanık : evet ![]() -nihat baş : tamam gülüm eline sağlık istanbul'a geldik ![]() aynı yerimize park edermisin ![]() -sanık : çayı ben demleyecem ![]() -nihat baş : tamam gülüm -sanık : çay güzelmiydi ![]() -nihat baş : gülüm eline sağlık,sen ne yaparsın da iyi olmaz ![]() -sanık : bana gülüm deme zira onu hastanede birine daha söyle mişsin,kendisi bana söyledi,birde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -nihat baş : yanılıyorsun benim gülüm sensin ![]() -sanık : tamam inandım ![]() -nihat baş : saat geldi gidelim ![]() adliyeye geldik, duruşmaya girdik ![]() -hakime hanım : sanık ile mağdur geldi gizli duruşmaya başlandı ![]() sanığa savunmassını sunmasını söyledi ![]() -sanık : mağdurun hazırlayıp o anda kendisine verdiği 10 kla sör savunmayı mağdurdan alıp hakime hanıma sundu ![]() -hakime hanım : klasörleri alıp bir kenara koydu ![]() sanıktan son diyeceklerini sordu ![]() -sanık : bir diyeceğim yoktur dedi -hakime hanım : karar : sanığın kıyamete kadar cezalandırılmasına ![]() ![]() bu arada hakime hanım kamera kayıtlarını gösterdi hastaneyi, parkı , el ele kol kola sokakta gezdiklerini, bakırköy'ü, sahili bütün kamerayı izletti ![]() duruşma bitmiş dışarı çıktığımızda arkamıza baktık adliyenin yerinde olmadığını,tamamen yok olduğunu gören sanık ile mağdur ne diyeceklerini,ne yapacaklarını şaşırmış hemen sahilin yolunu tutmuşlardı ![]() sahilde : -sanık : canım sana bir şey söyleyecem ![]() sssssssseeeeeeeeeeeeevvvvviiiiiyyyyyyoooorrrrruuum mm benimle evlenirmisin ![]() -nihat baş : aynı soruyu ben soracaktım ![]() eeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvveeeeeeeeettttttttttttttt tt ![]() o an hakime hanım gözüktü ve nikah kıydı ![]() hakime hanım gözden kayboldu ![]() Nihat Baş |
![]() |
![]() |
|