Terk Edildim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Terk EdildimŞekilsiz isyanlarımda itirazım oldun kör uçurumlarda Sen çekip giderken niye beni yargılamadığını anlayamıyorum Onca yılın sonuna sessiz ve suskun bir noktayı hakim ilan ederek Hem yüreğimi,hem gözlerimi hem de ellerimi yaraladın Sen aklıma her geldiğinde yaralarım acıyor Acıdıkça da seni neden bu kadar sevdiğimi kendime sorarak Diz çöküyorum derin kahırlara Bir gün nefretle kenetlenmiş sevgim biterse O zaman sana olan nefretimde eriyecek ama Seni unutmak nasıl olacak bilmiyorum Şimdi ben bu muhasebeleri yaparken Sen bu gece yarısı saat 03:00 civarı Bana ettiklerinden habersiz uyuyorsun Bu defa yıktığın duvarları örmeyeceğim Öylece yıkık dökük ve harabe kalsın Bu harabe yığınlarından sıçrayan kalıntılar Ayaklarıma batacak ama olsun Sensizliğin sebeb olduğu bütün acılara razıyım Çünkü bu acıların sıcaklığı ilk günkü gibi yakmıyor Hatta buz gibi üşütüyor ağladıkça da titretiyor Sen beni hep umursamamakla cezalandırdın ya neyse Artık bunların hiç ama hiç önemi yok Nasıl olsa bu aşkta ne sen varsın ne de ben varım Artık bomboş aşkımız özgürce salına salına giderek uzaklaşırken Böyle zor bir ayrılığın gelip beni bulması çok karışık Karışık çünkü,bu aşamada elimden hiçbir şey gelmiyor Yani kendi kendime yetemezken Ben kalkıp bu ayrılığın yücelliğini düşünüyorum Aslında kendi olumsuz ve mutsuz durumuma Herhangi bir çözüm getirmeyi düşünmeliyim Yani nedenini bilmiyorum ama yokluğunla renksizleşen hayatım Bana çok sıkıcı,bunaltıcı ve dar ifadeler üstlendiriyor Bu zamanlarda umutsuzluk ve mutsuzluk boğazımı sıkıyor lakin Kendime bir yol bulmaya çalışsam bile bu beceremiyorum Becersem bile sensiz yaşama fikrini kavrayamıyorum Kavrasam bile sensiz yaşamaya alışamıyorum AlbeyazKaranfil |
|
|
|