Sen Bana Benziyorsun Ama Ben Bilmiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Bana Benziyorsun Ama Ben Bilmiyorum![]() Ya$**** bize verdiqi, iyiLik doLu ve qördüqü her kötüLükte kendini sucLu hisseden yürekLerimizLe, yine de yanyana duramadık Cünkü ne sen kendin için ya$amayı seçtin ne de ben![]() ![]() Biz acıLara ortak oLmaLıydık çünkü![]() ![]() VarLıqımızı her insani acıyı yok etmek için parça parça satmaLıydık A$ka vakit oLmamaLıydı Birbirimize $ans vermemeLiydik YapayaLnız caddeLerin pusLu sessizLikLerinde, her qeçen qün bir yarayı daha iyiLe$tirmek gerekiyordu YaraLar artıyordu ve parçaLanmaLar![]() ![]() MutLuyduk ![]() ![]() Birbirimizi unutmuştuk ![]() ![]() MutLak yok oLmaLarın pe$ine takıLmı$tık bir kez ![]() ![]() Yüzyüze bakamazdık, yüzLerimiz uzaktı![]() Güne$ine bakan çocukLara anLattıqın asırLık umut hikayeLerinde aydınLatırdın sadece yüzümü![]() ![]() OnLarın icinde tesLim ederdin qüzeLLiqini koLLarıma![]() ![]() Yetmezdi ki ![]() Daha da fazLaLa$ırdı icimizdeki acıLara ortak oLma dürtüsü yava$ yava$ ![]() ![]() Ben dü$Lerime dahiL edemezdim cünkü seni ![]() ![]() Çünkü o zaman biz kendimiz için ya$ardık O zaman a$k bize küserdi![]() ![]() Yabancı yüzLere karı$ırdı umutLarımız ![]() ![]() SiLinip giderLerdi Apansız sızıLarın qüzeLLiqini ya$ayan, kac yürek daha vardır biLinmez yeryüzünde ![]() ![]() HakediLmemi$ acıLarı içinde eriten![]() ![]() Bunu yaparkende tarifsiz bir kederLe ömrünü feda eden kaç kırıLgan çocuk aqLıyor kimbiLir![]() ![]() Birbirini feda eden kaç yürek![]() ![]() Sadece bir ömürLük dü$Lerde qörebiLen birbirini![]() ![]() Sadece orada oLduqunu, bekLediqini, sonSuza kadar sOnucsuzca bekLeyeceqini biLen kaç siLik yürek![]() ![]() BiLmiyorum ![]() Ben sadece haLa seni bekLiyorum ![]() |
|
|
|