Büyük Sevdalar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyük SevdalarSon zamanların En büyük sevdalarını, Yaşıyorum ben ![]() Sokaklara indim Kapı kapı ![]() dolaştımAcıların sevdaların Girmediği ev aradım Bulamadım !Kendimi Dağlara vurdum Ferhatı gördüm ![]() Koştum çöllere Dolaşırken Mecnundan Keremi sordum ![]() ![]() Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben ![]() Ay'a ![]() Yıldızlara gittimŞirin'i,Aslı'yı,Leyla'yı sordum Kor Ateşler içinde Yanan yürekleri Güneşte gördüm ![]() ![]() Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben ![]() ![]() En çok bahar kokulu Kadınları sevdim !Buğulu gözlü kadınları Bir başka sevdim ![]() ![]() Beni yakan her güzeli Aslı,Şirin,Leyla sandım !Son zamanların En büyük Sevdalarını Yaşıyorum ben ![]() ![]() Ozanlara,şairlere Eli kalem tutan kimi ![]() Gördüysem ![]() ![]() Acının ilacını sordum !Ateş yağmurundan Kavrulmuş gözlerinde Kendi yansımamı gördüm ![]() ![]() Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben ![]() ![]() Dağa,taşa,karıncaya Yaşayan her varlığa Aşık oldum ![]() !Çılgınlar gibi sevdim Büyük aşklar,ihanetler yaşadım !Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben ![]()
|
|
|
|