![]() |
İnternette Ask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette AskYıllardır internet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim ![]() ![]() ![]() İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu ![]() ![]() ![]() Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı ![]() Buluşma yeri sinemanın önüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Merhaba” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma geçirebilirdi ![]() ![]() İkinci buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A$k Heryerde Walla ![]() |
![]() |
![]() |
|