Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eski, tas

Eski Tas

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eski Tas

Bir aile varmış Çok uzaklarda bir yerlerde bir köyde yaşarlarmış Beş kişilik bir aileden oluşuyorlarmış Anne, baba ve çocuk haricinde, evde dede ve babaanne de yaşarmış Çocuklarının adı Ahmet miş Ahmet in anne ve babası, büyüklerini bu evde istemezler Onlarla yaşamak ağır gelirmiş

Ahmet in dedesi ve babaannesi bir istekleri, ihtiyaçları olduğu zaman, oğlundan ve gelininden yardım isterlermiş Ama, oğlu ve gelini bir türlü onlara yardım etmezlermiş Evdeki bütün eski eşyaları onlara verir, yenilerini kendileri kullanırlarmış

Ahmet in dedesi ve babaannesi zaman zaman oğullarından içmek için su isterlermiş Oğlu ve gelini, anne ve babasına hep eski bir tastan su getirirlermiş Ahmet evdeki yeni eşyaların dedesi ve babaannesiyle paylaşılmadığını görünce çok üzülürmüş

Günler, aylar, yıllar geçmiş Ahmet büyümüş Bu arada dedesi ve babaannesi vefat etmiş Ahmet in anne ve babası da yaşlanmış Yaşlılığın getirdiği yorgunlukla, hareket zorluğu başlamış

Oğulları Ahmet ten su istedikleri zaman Ahmet anne ve babasına, dede ve babaannesinin kullandığı tasla su getirmiş Bu tası gören anne ve babası şaşırmış

Ahmet e bu tası nereden buldun? diye sormuşlar Ahmet te onlara yıllar öncesinde bunu sakladım Gün gelirde size vermek için Babaannemle dedem yaşlıyken bunu kullanıyorlardı Sizde yaşlandınız Şimdi sıra sizde demiş Anne ve babası yaptıkları hatanın farkına vararak çok üzülmüşler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com