Biliyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biliyorum![]() ''Al bu senin olsun'' dedi ![]() ''Bana vermek istediğine emin misin?'' dedim, gözlerinin içine bakarak ![]() ''Evet'' dedi ![]() Şaşırmıştım Çünkü bana vermek istediği bebeği yanından hiç ayırmıyor, hatta onunla uyuyordu Ama öylesine içten söylemişti ki, geri çevirirsem kırılacağını düşünüp aldım bebeği Gülümsedi![]() ![]() Ela gözleri yorgun bakıyordu Ve bu güzel gözlere kanser hiç yakışmıyordu Tıpkı hastanenin yakışmadığı gibi![]() ![]() ![]() ''Anne uykum var '' dedi, başını pencereye doğru çevirerek Annesi yastığını düzeltip, üstünü itinayla örttü Bir müddet seyretti gözbebeğini Uyumuştu![]() ![]() ![]() ''Birşeyler yiyin Güçlü olmalısınız Herşey çok iyi olacak ''dedim Tesellisi yoktu biliyordum Canının nasıl yandığının farkındaydım Korkuyordu![]() ![]() Gözünden sakındığı, üstüne titrediği yavrusu yarın ameliyat olacaktı Donör bulunmuştu ama ilerki günlerin sabır isteyen, sancılı, yorucu günler olduğunu biliyordu Ya istenilen sonuç alınamazsa, ya kayıp giderse evladı avuçlarından![]() ![]() ![]() ''Sizce dayanabilir mi ?'' dedi gözleri dolu dolu ![]() ''Ben inanıyorum Siz de inanın ''deyip birşeyler yemesi için ikna ettikten sonra çıktım odadan![]() ![]() Zordu hemde çok zor Ama güçlü olmaktan başka çare yoktu![]() ![]() ![]() Ameliyattan dört gün sonra Elif'i kaybettik Güzel gözlerini bir daha açmamak üzere kapattı![]() ![]() ![]() İncecik bir ip hayat ![]() ![]() Üzerinde türlü dertler,tasalar![]() ![]() Ve düşmeden yoluna devam etmeye çalışan insanlar![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Nice Elif'leri kaybedeceğiz bu hastalık yüzünden![]() Biliyorum ![]() ![]() Nice anneleri gözü yaşlı bırakacak giden Elif'ler![]() Ve biliyorum ![]() ![]() Tüm bunlara rağmen devam edecek hayat Düşüp yitirdiklerimiz olduğu gibi bu incecik ipten, gözlerini açanlar olacak hayata Minicik ayaklarıyla yürümeyi öğrenecekler bu ipin üzerinde Biliyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|