Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elinde

O Senin Elinde

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O Senin Elinde

O Senin Elinde - Yaşam Hikayeleri
Çoook uzak bir ülkenin çok güzel bir köyünde mutlu şen huzur dolu halkı yaşarmışbunlar öyle mutlu öylesine neşeli insanlarmış ki herkez bu köyün insanlarına gıpta ile bakarmışbu köyünde yaşlımı yaşlı bilgemi bilge bir dedesi varmışbaşı sıkışan derdi olan köylüler dedeye gider akıl danışırlarmışbütün köylü dedenin her dediğini yapar onun sözünden çıkmazlarmış

Bir gün bu güzel köye yollarını şaşırmış iki fırlama delikanlı gelmişgelir gelmez de dedenin ün’ünü duymuşlarbu iki haylazdan biri çok uyanıkmış(aklı sıra J ) demiş ki ‘ ben bu dedenin foyasını ortaya çıkarıp bütün köye rezil edeceğimkim bu kadar akıllıymış görsünler

Birkaç gün sonra bir plan yapıp dedenin yanına varmışlar Uyanık haylaz olanı gelirken bir kuş yakalamış ve dedenin kapısını tıklamış…’dedee…dedeee…bil bakalım biz kimiz…

Dede kapıyı açmadan ‘evladım siz bizim köyümüze gelen tanrı misafiri iki genç delikanlısınız…’

Peki dede…demiş uyanık haylaz’aç bakıyım kapıyı’

Dede açmış kapıyı iki hınzır delikanlı karşısında sırım sırım sırıtıyor…

‘Buyrun evlatlarım’ demiş

‘Dede hadi bil bakalım ellerimin arkasında gizlediğim şey ne? ‘

Dede bakmış demişki ‘evladım sen ellerinin arkasında küçücük bir kuş saklıyorsun

‘Bildin’ demiş haylaz ellerini öne uzatmış ama yumruk halinde saklı olan kuşu göstermiştekrar kapatmış…ve ‘ee bunu da bildin peki seni çok bilmiş dedebunu da bil bakalım’bu kuş sağ mıyoksa ölü mü

Dede bakmış bakmış…ve ‘evladım ben dersem sana sağbir sıkımda boynunu büker öldürürsündesem sana ölüellerini açar bırakıverirsino sadece senin elinde…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com