![]() |
Gitmiştir Ama Bitmemiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmiştir Ama BitmemiştirBirbirlerini çok seviyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok gençtiler ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı bulursun Erkek: Saol umarım sende ![]() ![]() ![]() Kız: Seni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi? Erkek:Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız Sakın söyleme ![]() ![]() ![]() Erkek:Evet ![]() ![]() Kız Sende ![]() ![]() ![]() Ve sustular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız:Veda zamanı gitmeliyim Erkek:Biraz daha ![]() ![]() ![]() Kız:Hoşçakal Erkek:Hoşçakal Evet bitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan seneler geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elindeki gazeteyi karıştırıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarına hakim olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşını aradı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktorlar umutsuzdu ![]() Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştı ![]() ![]() Hüzünlü dost topladı kendini ve kızın yanına gitti ![]() Dalga geçercesine; -Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi -Sus ![]() - ![]() ![]() ![]() -Beni dinle bunlar senden son isteklerim ![]() -Yapma böyle ![]() -Sus yorma beni sadece dinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben öldükten sonra o anahtarı ona ver ![]() ![]() Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma -Tamam ama vazgeçme lütfen -Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtim ![]() ![]() ![]() Arkadaşı kızı bırakmanın verdiği acıyla yürüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızın evine gitti ![]() ![]() ![]() ![]() O 'ÜNLÜ AVUKATA' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O karşısındaydı ![]() ![]() ![]() ![]() -Hoşgeldin -Hoşbulduk -Nasılsın -Görmüyor musun? -Neyin ![]() ![]() ![]() -Evleniyormuşsun hayırlı olsun - ![]() ![]() ![]() ![]() -Arkadaşım can dostum az önce öldü ![]() ![]() Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı ![]() -Bunları vermemi istedi sana ![]() Ona emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ''Canım eğer bu kasedi dinliyorsan bu öldüğüm anlamına geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gönderdiğim anahtar hayalimizin evimizin anahtarı ![]() ![]() ![]() Git gör evimizi hayalimizi ![]() ![]() ![]() Aşkım evimizde kapalı bi oda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğinin son sözleriydi bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaline gitmeliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıyı açtı içeri girdi ![]() ![]() Aklına kilitli oda geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odada bir albüm ve duvarda yazılar vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar; 'Sensiz asla yaşamam' 'Son sevdiğim olacaksın' 'Senden başka kimseyi sevemem' 'Seni unutmayacağım' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|