![]() |
Bir Eşi Daha Varmıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Eşi Daha VarmıdırBir Eşi Daha Varmıdır - Neriman Otman Bir insani seversiniz ve bazi durumlarda bircok nedenden ötürü bunu o kisiye söyleyemezsiniz ![]() ![]() Bazen karsi taraf baskasini seviyor olabilir yada en imkansiz olani yani karsi taraf evli olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende ona sormustum"dostluk nasil aska dönüsebiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cikista bir yerde oturduk ve karsimda kivranmaya basladi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce bu askin sonu ne oldu? Ben anlatayim size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bakti ve sanki kücük bir tebessümle Leyla burda bizimle dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben o an herseyi anladim ve kaninin donmasi ne demek mis onuda o an anladim adeta duyduklarimdan sonra kipirdiyamaz oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leyla askini saklamakla iyimi yapti,yaptigi fedakarlik gereklimiydi yada dogrumuydu,bu karari selim`i yastti ama Leyla `ya ne gösterdi yada ne getirdi bunlari sanirim herkez kendi mantiginca ve kalbinin sesine uyarak cevaplar ![]() ![]() Neriman Otman |
![]() |
![]() |
|