![]() |
Bir Derdim Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Derdim VarBir derdim var ![]() ![]() ![]() ![]() Öylece kalakaldım "sen" ardına bile bakmadan çekip gittin ya, sanki kevseri görüpte ona dokunamayanların ah'ları beni bulmuşcasına kalakaldım öylece ![]() ![]() ![]() İçinin sızısından feryad figan edenlerin elemlerinden en büyük hisse yine bana düştü, o cam parçasına değen "elin" in sıcaklığına muhtaç olan, hasret duyan ve özlemle tetikte bekleyen yüreğim'e bir katre dokunsaydın keşke, ardına bile bakmadan çekip gitmeden önce ![]() ![]() ![]() Gidecektin biliyordum, gitme deseydim de gidecektin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüp baksaydın ya giderken bana, belki filmlerde ki gibi koşup sarılmayacaktık birbirimize ama, ta haşre kadar yanıp duracak kalbim, gözümden gönlüme hasıl olan yaşlardan an'lık ta olsa feragat edecekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gittin ya, o yarım kalmış çay bardağına dokundum defaatle, bilmem kaç defa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman ne çabuk geçmişti "Canımın Canıyla" beraber iken, oysa ki yanına gelirken saliseler senelere bedeldi geçmiyordu zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedevi çöllerinde kuyu olacak kadar gözyaşım, o dipsiz kuyunun yamaçlarında kıtmirlik yapacak kadar bağlı, ve beni harabeler harabesinin artığı gibi pejmürde ve "lal" yapacak bir derdim var ![]() ![]() ![]() bir derdim var, bin dermana değişmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hcn |
![]() |
![]() |
|