Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
itır, kokulu, rüyalar

İtır Kokulu Rüyalar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İtır Kokulu Rüyalar

İtır Kokulu Rüyalar - Oya Gedik - Düş Hikayeleri

Yılladır görmediğim ,çocukluğumun derin izlerindeki bir arkadaşımla buluştum bugün Bebek’teydik,salaş bir çay bahçesinde o dönülmez günleri döktük tahta masaya kare kare; çocukça konuştuk ,çocuk olduk adete

Uzunca sohbetten sonra,birde Emirgan yaptık Pamuk şekeri aldık ,pembe pembe çıraya da sarmışlar,dudaklarımızı boyadı a benim rujum daha kırmız,hayır benimki kırmızı diye diye ye_

dik ;şımardıkta şımardık,şımara şımara yürümeye başladıkLaleler solmuş bitmişti ;mevsim

çiçekleri vardı Emirgan’da demli çaylarımızı yudumlayıp, birşeyler yiyip yürüye yürüye

sahile indik,iyot kokularında boğazın seyrinde ,şımarıklığımızla çostuk birazcık da güldük

özlem var çocukluk anılarımız var,bankta kavgalaşan bir çift vardı bizim o neşemize bakakaldılar kafaları da dağıldı,gülümsediler

Çocukuğumuzun anılarıyle dolu ,dolu dolu hoş bir buluşmaydı ,özlemlerden buğulanan gözlerimizle ,bir gülüp bir hüzünleniyorduk

Saatler ilerlemişti,vedalaşıp evlerimize yol aldık Abur cubur şeyler de yedik bugün yemek yemek istemedi canımGünün tatlı yorgunluğu da çökmüştü; hav havlarımı da gezdirmek istemedimOdama çekildim uykum da iyice gelmişti Uyuyamıyordum günün özetini düşünmekten sanki çocuktum Işığı yakıp komidinimin üzerinde duran kitabı okumak istedim

belki okurken uyurum

Dalıp gitmişim kitap elimde

Itır kokularına doğru yürüyorum ,sakin ve sessizlik var ,başımı kaldırıyorum evlerin camlarında eski teneke kutularda ıtırlar yemyeşil ,çimenlerin aralarında öbek öbek ıtırlar

toplamak istiyorum kopmuyor dalından;koşuyorum ,koşmak istiyorum koşamıyorum

Tarihi bir çeşmenin kenarında bir kız ağlıyordu Elinde alyansına bakıp ,kız ağladıkça ıtırların üzerine çiğ damlası düşüyordu;mis gibi kokular yayılıyordu Kızın yanına yaklaşıyordum,sus diyordu sus beni benle bırak! Ben hiç konuşmuyordumkız tekrar konuşuyordu o benim nişanlımdı attı yüzüğü, beni benle bıraktı biliyormusun,yaklaşıyorum yanına çekilin beni ıtır kokularınla bırakın ,boğulmak istiyorum ıtırlı gecede ,diye bağırıyorKorkuyorum kızdan bende bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor ki birden uyanıyorum !Itır kokularındanItır kokulu rüyalar tüm dostlara

Oya Gedik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com