![]() |
Canım Annem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canım Annembiz annemizi ne kadar düşünüyoruz ?[SIZE="4"]annemin yalnızca bir gözü vardı ![]() ![]() ![]() ailmeizi geeçindirmek için okulda aşçılık yapardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onu evde istemiyordum ![]() ![]() sonra evlendim kendi evimi aldım çoçuklarım oldu ve hayatımdan memnundum ![]() birgün annem beni ziyarete gelmiş kaç yıldır beni görmemi ve torunlarını tanımamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buna annem kusura bakmayın yanlış adrese geldim galiba dedi ve gözden kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() bir gün mezunlar toplantısı için okuldan mektup alıdım ![]() ![]() ![]() ![]() bana verilsin diye annemin bana mektp bıraktğını söylediler ![]() ![]() ey sevgili oğlum herzaman seni düşünüyorum singapura gelip çoçuklarını korkuttuğum için çook üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen büyürken senin için utanç kaynağı olduğum için çook üzgünüm ![]() ![]() biliyomusun sen çook kücükken kaz geçirmiştin ve bir gözünü kaybetmiştin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün sevgimle annen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|