Dedeme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
DedemeDedeme - Gözde Güngör Özlemenin zor oldugunu biliyordum ![]() Ama seni özlemenin bu kadar zor olucağını hiç tahmin etmemiştim ![]() Çünkü senin sıcaklığınla senin sevginle ve şükrettiğim varlığınla büyüdüm ![]() Sevginle beslendim ve bugüne geldim ![]() Sen beni bıraktığın zamananlamsızca bu dünyadan göçüp gittiğin zaman inandıramadım kendimi yokluğuna! Sadece süresini bilmediğim bir tatile çıkmıştın DÖNECEKTİN ![]() ![]() ![]() Taa ki bi gün babanem elimden tutup beni senin yanına getirene kadar ![]() ![]() ![]() Sen beni bırakıp gitmiştin Dünyadaki varlığının tek simgesi olan mezar taşın duruyordu karşımda![]() ![]() ![]() Ağlayamadımsusamadımbi yerlere sığamadım ![]() ![]() ![]() Bütün günlerim senle geçmişken nasıl alışacaktım sensizliğe? Evin boş sessizliğine? Bir kabus olduğunu düşündüm Orda yatan sen olamazdın! İnanmıyordum ![]() ![]() ![]() Elimi uzattım gerçek olmadığını gösterebilmek için ![]() ![]() ![]() Elime buz gibi mezar taşı gelince anladım babannemin gözlerinden akan acının gerçekliğini ![]() ![]() Seni o ve ben kadar özleyecek kimse yoktu ![]() ![]() ![]() Birilerini suçlamak istedim ama suçlayacak kimse yoktu ![]() Hep derdin ki sen okuyup iyi yerlere geleceksin ![]() ![]() ![]() Onu da beceremedim ! Yanlışlar yapıp herkezi üzdüm ![]() ![]() Eğer şimdi hayatta olup görseydin eminim benden utanırdın ![]() ![]() Ama uğraşıyorum değişiyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi 3 sınıfa geçtim Hayatımı yoluna koyuyorum![]() Ne kadar çok üzsemde beni senin kadar seven birisi var ![]() ![]() ![]() Tıpkı senin gibi ![]() ![]() KARŞILIKSIZ ![]() ![]() ![]() Bazen o kadar çok kızıyorum ki sana ![]() ![]() Tam ihtiyacım varken bocalarken gittin![]() ![]() ![]() Sen olmadan saatler günler aylar seneler o kadar zordu ki ! Sensiz bir sene daha bitti ![]() ![]() Koskoca bir seneyi daha geride bırakıyorum![]() ![]() ![]() Ve seni hala cok özlüyorum Dedecim ! ![]() ![]() ![]() Minik Kızın ![]() ![]() ![]() Gözde Güngör |
|
|
|