Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cesur, savaşçı

Cesur Savaşçı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cesur Savaşçı

Cesur Savaşçı - İnciselin Altan

Mavi gözlerin karanlıkta yolumu aydınlatır ve deli yüreğin saklar tüm sevdaları

Cesur savaşcım, Karlar prensim Çağırsam, duyar mısın sesimi ve beni de alır mısın yüreğine, gizler misin derinliklerinde?

Günün ortasında yalnız kaldığımda içimde, en derinlerde bir çiçek açtırırsın; kimseye hissettirmeden Ve o çiçek bana güç verir en zor anlarımda

Kimi zaman deli yüreğin haykırır; nefretin, öfken haksızlıklara Bazen bir küçük kelime, anlatırken herşeyi; sana gelince yüreğim susar, sesim çıkmaz olur

Ama dikkatlice bakarsan yüreğime, çiçeklerin beni sana getirir kış ortasında Karlar ortasında rengârenk çiçekler açtırırsın, soğuğa hiç aldırmadan Gözlerinde ateş, yüreğinde volkanlar var Senin ateşinle, küçük menekşeler açar, dokunduğun her yerde; menekşelerde umut, menekşelerde tüm hayallerin!

Cesur savaşcım; ellerinde sevdalar, yüreğinde hapsolmuş duygularla sen, dolaşırken mağrur ve dimdik ayakta; kimse bilmez korkularını ve tüm kırılganlığını Dudaklarında yarım kalmış bir ezgi, ellerinde tutkular, gözlerin deli mavi, yüreğin volkan

Sana anlatmak istediğim çok şey var;

Seni, ben bitmez tükenmez geceler içinde iken seviyorum; güçlü parmakların "-Korkma" diyor

Seni, ben yıkılmışlıklar arasındayken seviyorum; bedenin bedenime destek

Seni, ben paylaşımlar arasındayken seviyorum; bir bakışın dünyaya bedel

Seni, ben umutlar içinde seviyorum; hergün bir yenisini aldığımız

Seni, ben zorluklar içinde seviyorum; daima destek oluyorsun bana

Seni, ben ağlarken seviyorum; biliyorum duyuyorsun sesimi

Seni ben mutluyken seviyorum; beraber gülüyoruz, kahkahalarımız hala kulaklarımda

Cesur savaşcım, karlar prensim, can yoldaşım, arkadaşım, kardeşim, sevdiğim

Aslında seni ben yaşarken seviyorum; hayatımın nedenisin

Ve seni, ben ölürken seviyorum; ardımdan menekşeleri yaşatıyorsun!!!

İnciselin Altan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com