![]() |
Cesur Savaşçı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cesur SavaşçıCesur Savaşçı - İnciselin Altan Mavi gözlerin karanlıkta yolumu aydınlatır ve deli yüreğin saklar tüm sevdaları ![]() ![]() ![]() Cesur savaşcım, Karlar prensim ![]() Günün ortasında yalnız kaldığımda içimde, en derinlerde bir çiçek açtırırsın; kimseye hissettirmeden ![]() ![]() Kimi zaman deli yüreğin haykırır; nefretin, öfken haksızlıklara ![]() ![]() Ama dikkatlice bakarsan yüreğime, çiçeklerin beni sana getirir kış ortasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cesur savaşcım; ellerinde sevdalar, yüreğinde hapsolmuş duygularla sen, dolaşırken mağrur ve dimdik ayakta; kimse bilmez korkularını ve tüm kırılganlığını ![]() ![]() Sana anlatmak istediğim çok şey var; Seni, ben bitmez tükenmez geceler içinde iken seviyorum; güçlü parmakların "-Korkma" diyor ![]() Seni, ben yıkılmışlıklar arasındayken seviyorum; bedenin bedenime destek ![]() Seni, ben paylaşımlar arasındayken seviyorum; bir bakışın dünyaya bedel ![]() Seni, ben umutlar içinde seviyorum; hergün bir yenisini aldığımız ![]() Seni, ben zorluklar içinde seviyorum; daima destek oluyorsun bana ![]() Seni, ben ağlarken seviyorum; biliyorum duyuyorsun sesimi ![]() Seni ben mutluyken seviyorum; beraber gülüyoruz, kahkahalarımız hala kulaklarımda ![]() Cesur savaşcım, karlar prensim, can yoldaşım, arkadaşım, kardeşim, sevdiğim ![]() Aslında seni ben yaşarken seviyorum; hayatımın nedenisin ![]() Ve seni, ben ölürken seviyorum; ardımdan menekşeleri yaşatıyorsun!!! ![]() İnciselin Altan |
![]() |
![]() |
|