![]() |
Ask Acısı Baska Acıya Benzemez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ask Acısı Baska Acıya BenzemezAsk Acısı baska Acıya Benzemez - Yusuf Yaşaroğlu Elimde Cicekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ise askere gidicek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yol boyunca askerlik biticek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vardik asker ocagina sonra teslim olduk icim icimi yiyordu senden haber alamadim diye ama bir süre seni aramak zor olucakti cunku kuyruklar vardi telefon kulubesinde ve telefon karti bulmak o kadar zordu ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemin törenine kadar böyle karmakarisik duygular icinde dolandim durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneme sordum seni o nasil diye annem bilmiyorum ki oglum bir süredir memlekette yok teyzesine gitmis izmirdeki dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ogun gelip catmisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah olunca ciktim carsiya es dost akraba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek bu ulasamamak hep bundandii neden bana söylemedin dedim kankama o ise bana asker ocaginda zor be abi söyleyip morelini bozmak istemedim hem bilsen ne olucakti ki ne yapabilirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araya hatiri sayilir insanlar girince beni vazgecirdiler sonrada duyduguma göre memleketi terk etmisler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bugun bir kere daha ![]() ![]() ![]() Ve derler ki her ask hikayesi mutlu sonla bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|