Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
numaralı, otobüs

23 Numaralı Otobüs

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

23 Numaralı Otobüs

Bıraktım herşeyi artık ! ne işitiyor nede cevap verebiliyorum

Takatim kalmadı! Kalakaldı terminalde ey deli bu genç gönlüm

Gelmiyor 23 numaralı sevgi otobüsü yaş yirmi iken bak oldu kırkdört ve ben halen bekliyorum, elimde bir küçük valizim vardı, onuda almıyorum, ağırlık yapmasın, beni götürün yeter!

Ne umutlarla, ne hayellerle hazırlamıştım valizimiadına yazdığım şiirleri, uğruna kırdığım kalpleri koymuştum içine, birde en sevdiğinhani içi fındık bahçesidışıysa senin gibi tatlı, çikolata

Sayamadım kaç mevsim devretti birer birer, yaş yirmi iken oldu elliben yoruldum be gülüm, sen sayıver olur mu!

Hayat bu yalnız çekilmiyor! ateş isteme bahanesiyle iki dost edindim

Onlarda benim gibi bekler olmuşlarHallerini, keyiflerini sorar isen yaş yirmi iken onlar da altmış demişOlmazsalardı ben ne yapardım? be gülümkime yanar,kimden yanardım

Saat yine 2300'ı gösteriyor benim gözler yine dolar oldu Bir damla, iki damla derken yine dolduruyorum bir bardağı, denizler kurusada balıklar ölmez diyor kendimi avutuyorum

Ey sevgili, hayatımın perisi bugün 23 Ağustos senin doğum günün

Ufukta bir otobüs gördüm şimdi, beş dakikaya kalmaz belirir yanımda

Dostlarım ayaklandı

bu

bu olsa gerek

Evet sevgili 23 numaralı otobüs bu ! tam karşımda duruyor, kocaman, ucu bucu görünmüyor

Sarılıyorum dostlarımatamda üç kişilik yer var, diyor kaptan

Hadi kalbim diyorum önce sen bin,en yorgunumuz, yaşlımız sensinhasret atılıyor 'hayır' ben diyor

-Elli sene yandım, sigaranı benimle yaktın

Küçük bir nezaket istiyor

En son ben biniyorum sultanım Herkes beyazlara bürünmüş benim gibi, biner binmez hareket ediyor otobüs

şöförü yok !

Ve o an anlıyorumBen ebediyete gidiyorumTam sana kavuşacağım derken ferdaya

ilk günkü sevgimle ismine gidiyorum

MEHMET AKİF AK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com