![]() |
23 Numaralı Otobüs |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Numaralı OtobüsBıraktım herşeyi artık ! ne işitiyor nede cevap verebiliyorum ![]() ![]() Takatim kalmadı! Kalakaldı terminalde ey deli bu genç gönlüm ![]() ![]() Gelmiyor 23 numaralı sevgi otobüsü ![]() ![]() ![]() ![]() Ne umutlarla, ne hayellerle hazırlamıştım valizimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayamadım kaç mevsim devretti birer birer, yaş yirmi iken oldu elli ![]() ![]() Hayat bu yalnız çekilmiyor! ateş isteme bahanesiyle iki dost edindim ![]() ![]() Onlarda benim gibi bekler olmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat yine 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, hayatımın perisi ![]() ![]() ![]() ![]() Ufukta bir otobüs gördüm şimdi, beş dakikaya kalmaz belirir yanımda ![]() ![]() Dostlarım ayaklandı ![]() ![]() bu ![]() ![]() bu olsa gerek ![]() ![]() Evet sevgili 23 numaralı otobüs bu ! tam karşımda duruyor, kocaman, ucu bucu görünmüyor ![]() ![]() Sarılıyorum dostlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi kalbim diyorum önce sen bin,en yorgunumuz, yaşlımız sensin ![]() ![]() ![]() ![]() -Elli sene yandım, sigaranı benimle yaktın ![]() ![]() Küçük bir nezaket istiyor ![]() ![]() En son ben biniyorum sultanım ![]() ![]() şöförü yok ! Ve o an anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk günkü sevgimle ismine gidiyorum ![]() ![]() MEHMET AKİF AK |
![]() |
![]() |
|