![]() |
Doğum Günüm Ve Karanlıktakiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Günüm Ve Karanlıktakilerhani "iyi ki doğduun" derler, iki el çırparlardı ya bir zamanlar, işte o günlere dönmek istedim bir an ![]() ![]() ben de en az onlar kadar şen olayım, onlarla beraber el çırpayım yine ![]() ![]() ![]() gece tam 00 ![]() ![]() ![]() ![]() klişelişmiş tebriklerden başka bir şeydi benim istediğim, iyi ki doğdun değil de, iyi ki varsın desinlerdi mesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herkes görevini yaptı, iyi ki varsın da dedi bir çoğu biz de içimdeki melankolik, ne istediğini bilmeyen ruhla güzel başladık güne, gidiyordu herşey yolunda ![]() ![]() ![]() olmadı, o da beceremedi ![]() ![]() ![]() kendime hediyem : çağan ırmak'tan karanlıktakiler'e gitmekti, gittim, salonda 3 yaşlı teyze o kadar (tatlıydılar ki), 3 çift benim yaşlarımda en arka sırada ve salonun tam ortasında ben vardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() film başladı ve ilk perde hayatımda karanlıkta kalan kişileri bulmak ve onları düşünmekle geçti, sonra bir şimşek çaktı beynimde ve karanlıktakileri ararken kendimin karanlıkta olduğunu fark ettim, kimin umrundaydım ? beni düşünen, ben ölünce üzülecek kimler vardı? Cevap film arası boyunca boğazımda düğümlendi bir şey yapmalıydım , gittim patlamış mısır aldım , biraz geçer gibi oldu ama geçmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filmin cümlesi ‘ölmek kolaydı ama sen vardın ‘ oldu ![]() ![]() ![]() Oğuzcan Önver |
![]() |
![]() |
|