![]() |
Ulaşılmaz Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulaşılmaz KadınYaşam Hikayeleri - Murat Türk - Ulaşılmaz Kadın - Öykü - Duygu Seli Sana birşeyler yazmak istiyorum ey sevgili, fakat olmuyor; çünkü kafamdaki birçok şey zihnimi allak bullak ediyor ![]() Tereddüt ve paniği sen yokken yaşıyorum ![]() Hayallerimi bir özlemden alıp da diğerine taşıyorum ![]() Karşımda yine sen varmışçasına, hatta el ele göz göze hülyalara dalmışçasına hareket ediyorum, yine olmuyor ![]() Şaşaalı bir film afişine benzettiğim tasvirini düşünürken avuçlarımın içi terliyor ![]() Duygularım şaha kalkıyor ve diyorum ki: "Gök, doğa ufkundaki kadın" ![]() ![]() ![]() Evet, gök, doğa ufkundaki kadın diyorum ![]() Sonra düşüncelerimdeki ulaşılmazlık aklıma gelince kara gözlerim kısılıp kaşlarım çatılıyor elbette ![]() Bir kez daha "Neden?" diyorum ![]() ![]() Zaman kavramı kulağımdaki fasılla bir müziğe ritim tutup geçerken gün doğuyor ![]() ![]() Bir hoş oluyorum ![]() Şafak uykusu hayallerimi bastırırken durduğum yerde gözlerim kapanıyor ![]() Hiç hareket etmeden olduğum yerde uyuyakalıyorum ![]() ![]() ![]() ve sabah ve gün ve yine akşam ve yine gece ![]() Aşk, duygu yine hazır ![]() Her şey yerli yerinde ama toplu değil, dağınık ![]() ![]() ![]() yatağımın üzerinde duran resmin ve kendini dışarı vurmaya çalışıp gönlümde arbede yaşayan hayaller ![]() ![]() ![]() ve elbette ki o fakatın getirisi olan tek şey hariç ![]() Yani sen, bedenin, ruhun ve şehvetin ![]() ![]() ![]() Odamdaki dağınık yatağın tek eksiği sensin, evet sen ![]() Yani "ULAŞILMAZ KADIN" olan sen ![]() ![]() ![]() Sensin eksik olan, sensin ey sevgili Murat Türk |
![]() |
![]() |
|