![]() |
Hata |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() HataBir yazar beyefendi,bir yazıma yorumunda şöyle yazmış:Bu dünya için kalemini,öbür dünya için dilini fazla sivriltme,affedici ol ![]() ![]() Senin gibi dolup taşan yüreğe de affetmek yakışmaz mı,ne dersin?Yorum yazısı budur ![]() Cevabım şudur:Bu dünya için kalemimi sivriltirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu açıp sivriltmez isem nasıl yazabilirim ki? Hatasız kul yoktur ![]() ![]() İnsanlar,birbirilerine hatalı olabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() Ama asla mazur göremiyeceğim hata şudur diyeceğim ama,bu da hatayı çok aşmış bir durum gerçekte ![]() ![]() ![]() Uzun süreden beri,TV de haberleri izleyemiyorum ![]() ![]() O ana baba kuzuları vatan evlatları askerlerimizin her gün şehit haberlerini duymak yaktı yıktı içimi ![]() Yine her gün mutlaka olan bir veya onlarca trafik kaza haberleri dağladı yüreğimi ![]() Gözlerinde en ufak bir acı,bir damla yaş görmeyeyim ben,hiç bir insanın ![]() ![]() Ama ben bana kaldığımda ben o zaman ağlarım ![]() ![]() ![]() Allaha şükür kendimden şaşmadım ![]() ![]() Netice itibari ile diyeceğim şudur:Allahın verdiği canı,Allah alır ![]() Kimsenin kimsenin canına kıymaya hakkı yoktur ![]() Allaha emanet olunuz arkadaşlar ![]() ![]() Selam saygı ve sevgilerle hepinize ![]() ![]() ![]() 29 ![]() ![]() ![]() ![]() Müfide Decdeli ![]() |
![]() |
![]() |
|