Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hata

Hata

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hata

Bir yazar beyefendi,bir yazıma yorumunda şöyle yazmış:Bu dünya için kalemini,öbür dünya için dilini fazla sivriltme,affedici olAllah affedenleri sever

Senin gibi dolup taşan yüreğe de affetmek yakışmaz mı,ne dersin?Yorum yazısı budur

Cevabım şudur:Bu dünya için kalemimi sivriltirimÇünkü yazmalıyım,kalemim benim,elime aldığımçağdan itibaren,en değer verdiğim gerecim,gözümün nurudurÜyku zamanlarım haricinde,çoğunluk ile ,her an elimde olan sevgili gerecimdirYazmayı seviyor,yazıyorum

Onu açıp sivriltmez isem nasıl yazabilirim ki?

Hatasız kul yokturAffedici Allahtır

İnsanlar,birbirilerine hatalı olabilirlerBu hataların da tabiyesi vardırMazur görülebilen,veya mazur görülemiyecek hatalar vardırBüyük küçük bir çok hataları da mazur görmüşümdür yaşantımda

Ama asla mazur göremiyeceğim hata şudur diyeceğim ama,bu da hatayı çok aşmış bir durum gerçekteO şudur:Katiller,ve katil ruhlu insanlarAsla af edilemezler,edilmemelidirler,budur

Uzun süreden beri,TV de haberleri izleyemiyorumHastalar oldum,o yürek kalmadı bende

O ana baba kuzuları vatan evlatları askerlerimizin her gün şehit haberlerini duymak yaktı yıktı içimi

Yine her gün mutlaka olan bir veya onlarca trafik kaza haberleri dağladı yüreğimi

Gözlerinde en ufak bir acı,bir damla yaş görmeyeyim ben,hiç bir insanınOna teselli verir avutur rahatlatırım

Ama ben bana kaldığımda ben o zaman ağlarımBen bir yazımdaki gibi,aynen öyleyim'Benim gözyaşlarımı kimse görmemeli'Öyle düşünüyor hissediyorum

Allaha şükür kendimden şaşmadımLakin bir çok insandan çok şaştım

Netice itibari ile diyeceğim şudur:Allahın verdiği canı,Allah alır

Kimsenin kimsenin canına kıymaya hakkı yoktur

Allaha emanet olunuz arkadaşlarSanırım yazıma yine devam edeceğimdir İnşallah

Selam saygı ve sevgilerle hepinize

29062008İzmir

Müfide Decdeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com