Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aman, dikkat

Aman Dikkat

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aman Dikkat

Aman Dikkat - İsa Avcı

Eşin arıyor dediler

İş yerimde rahatsız edilmek istemem pekEşimle bu yüzden tartışmıştık,ve ona;satın alacağın eteğin rengini sormak için,akşama ne pişireyimvs lütfen işyerini aramaAncak önemli birşey olursa ararsın demiştimBana darıldığını hatırlıyorum ama bunu yapmak zorundaydımİş demek ciddiyettir,daha doğrusu ben öyle düşünüyorum

-buyur canım seni dinliyorum -dedim

Telefondaki ses çok kısık geliyordu,kelimeleri anlamakta güçlük çekiyordum,yalnız porçöz gibi temizlik madderinin adlarını sayıyordu galibaYine alış-veriş listesi için beni arıyor diye düşündüm ama yanılmışım

-oğlumuz dedi porçöz içmiş şu an hastaneyiz

-

Allah kimseyi Hastanelere ve Hapishaneye düşürmesinHalkımız böyle söyler,çeken bilirHasta olmasanız bile oradaki hastaların halleri sizi psikolojik olarak etkiliyor ve şimdi benim ise canım-ciğerparem yatıyordu beyaz çarşaflar içindeOğlumun başında beyazlar içinde hemşireler ilk müdahaleyi yapmışlar,eşim bir kenarda gözleri dolmuş bir haldeO zamana kadar belki etrafındaki yabancı simalardan olsa gerek metanetini kaybetmeyen 3 yaşındaki oğlum beni görünce ağlamaya başladıOna neden porçöz içirmişim;bak bakTemizlik hususunda titiz eşim lavabonun altını her zaman bil umum temizlik maddeleriyle dolu tutar

Neyse ki hayati tehlikesi yoktuBirkaç gün müşahede altında tutulacak ve iç organlarının,yemek borusunun röntgenine bakılacaktıBoğazımdan hiç lokma geçmedi oğlum hastaneden çıkıncaya kadar,sanki o porçöz denen asitli maddeyi ben içmişim ve benim yemek borum tahrişata uğramıştı

Anneler,babalar aman dikkat

Çouk yetiştirmek kolay değil biliyorumKüçük bir ihmal,ufak bir dalgınlık hayati tehlikelere mal olabiliyorSabırlı ve metanetli olmak lazım

Çocuklar bizim geleceğimiz,onlar bizi hayata bağlayan minik sevimli varlıklar onlarsız bu hayat cehennmeden de beter

AMAN DİKKAT

İsa Avcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com