![]() |
Aşk İlk Gün Ölmekti Belki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk İlk Gün Ölmekti BelkiAşk İlk Gün Ölmekti Belki - Hayrettin Taylan Kendinden kalansız bir ayrılık ,kalıntılarımın cebini yakıyor ![]() ![]() ![]() Hiçbir söz ,hiçbir öz, birbirine uymuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmine gelen sıfatları cümleden çıkarsam,seni gönlümün adılı olarak yazsam dilin, aşkın kurallarına ![]() Arkamda kalan kimsesiz nesnelerin oldurganlığında doğurgan gelişleri kim beleyecek ![]() ![]() ![]() Kalem kalbimi eğiyor, eğiliyor en kanayan yerimden ,kör bakışlar gözlerine değiyor hasretim ![]() ![]() ![]() -Her yeni sevda haberinde suçüstü yakalanıyorum senin özleminden ![]() En manidar hecelerinle susuyorsun uzak yüreğimden,nefretlerini akrebe saat eyliyorsun ![]() ![]() ![]() Utangaç bakışların hala ilk gün ki gibi yılan yapıyor susmalarına ![]() Sus kalbim yakışıyor sana… -Aşk ilk gün ölmekti belki ![]() ![]() ![]() -Ben senin hıfzederken, her zerrede senli sureler işlenirken yürek devletimde ![]() Sensizlikten ördüğüm ipek kumaşlı yalnızlığımı ,yaralarımla yamıyorum gelişine ![]() ![]() ![]() Bu yalnızlık nereye götürür ,hangi handa canım sana can olur bilmiyorum Hâlbuki ruhumla hissetmek istemiştim seni lime lime,hece hece yaşamak istemiştim en güzel cümlede ![]() ![]() ![]() Evet,hiç düşünmedin mi sevdiğim böyle yaşar, böyle ağlar ![]() -Unutma ,aşk ilk gün belki ölmekti, sen ölmedin, sen giderken beni ölümcül bıraktın ![]() ![]() Yürek yanılgıların bulunmuşluğunda, bilinmez bir hayra hayrat olan sevda çeşmem var ![]() ![]() Sızıyorum aşka… Sus diyorsun,yıktın dağlarımı yıktın…Kalbim dönmez yurduna, her yerin ova olmuş güzellere ![]() -Sen sus ![]() ![]() ![]() Rengini bulamadan denize karışan göz pınarlarından neden kervanlarım Su içmez, gönül serinletmez ![]() ![]() -Kendimi bulurum belki ![]() ![]() En deli,en sol yerimi aklıma satıp paha biçilmez kalbinde süzülürüm ![]() -Kes bağırma, çığlıklarını yıldızlar bile duydu ![]() ![]() Mahkûmiyetin kimsesiz ,sensiz bir zindanda değil, içimle dışım arasında bir gıdım kavuşma kavşağında ;ama yeşil gözlerin olmayınca karşına geçemiyorum baharnazım ![]() Hayrettin Taylan |
![]() |
![]() |
|