![]() |
Mağrur Bir Eylüldür Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mağrur Bir Eylüldür SevmekTitreyen bedenimin acılı atlasına yeniden uğradı en güzel sevgili Eylül Uzun gecelerin göçmen kuşları geliyorlar bak yârim gagalarında gül Susuzluğum geçmedi yıllardır sana denize serpilirken aşk denen o kül Sensiz mutlulukların yorgun limanlarındayım gel dudaklarını aşka sür Eylül’ü karşılarken yüreğimin köşkünden denize savurdum yaşamın kırık dumanlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben özleminin uzak şehirlerinde sana şiirler biriktiriyorum sen gecenin ağrılarını bedeninden silmeye çalışırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizlere dalan bakışlarımı yalarken meltemin okşayışı ben kokunun zorlu beklentileriyle sıvazlıyorum seni özleyen yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() Onarılmış gönlünün sorgularını denizlere bırakınca yenilenmiş yüreğinin karanlıklarına gömerdin özlemlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirine eklenen sevişmelerin sabahlarına düşünce öfkem suskularımın damarlarına sakın dokunma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir düşün çığlıklarına isyanlara durunca yüreğin öfkenin yumruğuyla dağılır masallar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolları ve yılları hesapsız mevsimlere bölerken bir hayalin gemisi uğrardı her gün sevda limanlarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımızın yanaklarımızdaki iz tarlalarına sevgiler ektikçe gülüşler yetiştiririz gizli sarılışlarla ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğu kucaklamak istediğimiz anların kollarına hüzün ağrıları inince bir gergefin deliklerinden ılık ılık akar gözlerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Yoldukça yaralarımızın kabuklarını tırnaklarımızın güçsüz sağrısıyla yüreğimizi okşar ellerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Eğildikçe yorgun bağrıma dünlerin izlerini anımsatma dudaklarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifalı gülümseyişlerinin bağlarından rüzgâr topladım yokluğunda ceplerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|