![]() |
Kalp Susarsa Can Böyle Acır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp Susarsa Can Böyle AcırNe bir nefes yaralarıma nede bir yudum ilaç lazım , varlığının dolu günleri şimdilerde yokluğunun sancılarıyla kavrulmakta ![]() Sana dair öyle çok birikmişliklerim var ki , ne dokunabildim nede sana uzatabildim ellerimi ![]() ![]() ![]() Ne senden vazgeçebildim nede seninle olabildim ![]() ![]() Gittim tıpkı senin gibi ![]() ![]() ![]() Sana geride ne kaldı biliyormusun ? Bir gün değil bin gün çekeceğin acılar ![]() Tıpkı ben gibi , tıpkı benim yanıp kavrulan yüreğim gibi ![]() Gözlerim sevdalı umutlarda sevdiğim bir umuttun içimde onuda aldım elinden ![]() Şimdide ben senin dünyanı elinden alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bana bırakmıştın şimdi bende seni sana bırakıyorum ve gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve elbet bir gün vicdanınla baş başa kaldığında o soğuk akşamlarda , o ayaz sabahlarında arayacağın suçlunun SEN olduğunu anladığında ben senden ve herşeyden çoktan gitmiş olurum ![]() ![]() Kalbimi eline verdim sen hiç acımadan yaktın şimdi bende seni ateşe veriyorum sevgili ![]() ![]() ![]() Ne ödeyecek bedelim kaldı nede senin uğruna adayacak bişeyim ![]() ![]() '' Kalbimin sustuğu yerde canımı bundan daha fazla acıtmana izin vermiyorum artık ![]() |
![]() |
![]() |
|