Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeğim, gülümse, nazlı, şairine

Şairine Gülümse Nazlı Çiçeğim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şairine Gülümse Nazlı Çiçeğim - Hayrettin Taylan

Gelme, hep şair kalayım,hep sair yazayım,hep ve şiirle kalayım Sözlerini amentü olarak okuyayım aşk pınarlarında ruhun abdestini alırken

Sen ürkek ve küçük ceylandın sevda kıyılarındaTutkularıma vurulan minik dalgaların beni istila eder,dururdumSularına karışan sucu olarak gelirdimAb-ı hayattan sana arş-ı alaya ali sevgilerimi sunardımVe sen kaçardın ne kadar uzak varsa bütün tuzaklarımı da çalarak Bense aşk denizinde acemi bir yüzücüydümBoğulmamak için çırpınırken yüzmeyi öğrettin bana,aşk içinde aşka

Sonra koskocaların bir dalgayla kıyılarıma vururdu,alırdı beni tümdenDünden ve her andan kalanlarımı alır götürürdüSularıma akıttığın gözyaşların da eklenince taşırdım başlardım sana soneler yazmaya sinemin en derin kalemiyleSenin denizindeyken çok çesurdum,sular seller gibiydim sularına ve aşklarınaSaklı yüreğinde saklı bir kent olmuştunYalnız ikimiz sözde biliyorduk

Oysa suların aktığı her yere söylemiş kumrular

Sevmeyi öğrenmiştim sevmeden, korkmadan ve saklı yüreğimi sularına sermiştim utanmadan… Ben her şeyi öğrenmiştim, sensizliği bir türlü öğrenemedim kafam almıyor, yüreğimin süzgecinden geçirdim seni o da almıyor,almıyorum sensizliği …Sensizliği öğretmedin beni başka denizlerde yüzmeye ittinŞimdi bu tuzlu, şimdi bu buzlu,şimdi bu nazlı denizlerde sensizliğe nasıl yüzeceğim …

Sen şairine gülümse güzel çiçeğim Her an gül koksun yüreğin Gözlerin sevdamı lal etsin sözlerin kal kılsın sözlerimi

Sen gülümse şairine…

Har koksun gülücüklerinden arta kalan bütün artırılmış özlemlerimden

Hüzünlerimi sustursun gelişin ve beni benden alışın

Yeni şarkılar söyle mutlu, umutlu aynalarda,taran ve aran benimde…

Çilesi dolan hayatın dolambaçlarında baçlarını oynasın meleklerSen şairine gülümse…

Varsın gidişlerin kanayan yanına senli yanlarımın yangınıKüllerinden zevklerinin tozu havalansın aşkaGözlerinden damlalar akmasınHuzurun takvimlerinden bir bir beni söküp oku ve yaşa

İçimde klorlanan sensizliğin taşını düşürsün gülümsemen Böbrek yetmezliğini yaşayan her aşina gelişinde düşsün taş sevdam

Talan olsun ve yalan olmasın asli aslı-lılığın

Sen gülümse şairine…Şiirler yürütsün tutku gemimiziHerkes erisin sana yazdıklarımda

Sen gülümse gül bayramında kıpkızıl kavuşmaların süfli ve hisli akışında…

Ben hüznü akıtayım,terk edilmiş eskiz pınarların kuruyan çeşmelerinde…Bir testi de benim uğrumda kıran son gidenin bütünlerini benden silen suya giden aşka giden güzeldiri oyna içimde,dışımda ,yazımda,kışımda ,harımda, narımda, zarımda zararımda ve de sende

Hoyrat rüzgarlar saçlarını estirsin dalgalandırsın savurgan saçların ve benli açların

Sen şairine gülümse …

Bir ömrün sabahına kadar açıl,yalnız yanımda saçıl güzel çiçeğim …

Ben nadasında kaldım bunca aşka ürün üstüne verirken

Her an mahsul gagalayan,aşk öten bir bülbülün son şubesiyimHenüz dinlemedin benden bendeler…

Hüzün şarkıları mırıldar dudaklarım usulca çöl rüzgârlarına benzeyen esişlerdeyim

Sözlerin amentüm olurdu olmuş,olmamış henüz benle doğmamış sevdalarda

Tuti terennümlerin dizilirdi dizinde aşk çöktüğüm her gelmenin kavisiKavlarımı büyüttün,kibrit çöpü olan olmuşlarını çakıverYansın ,yakılsın sevda ocağı…Önce sensizliği pişir,yanına ikimizden bir tatlı yap,yardan,serden,ardan ve bütün kavuşmalardan da anlamlı olsun

Gelme, hep şair kalayım,hep sair yazayım,hep ve sana ruhumun kulesiaşk zindanımın Leyla’sı

Sen gülümse şairine Bir ömrün sabahına kadar açıl,yalnız yanımda saçıl güzel çiçeğim

Hayrettin Taylan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sen şairine gülümse güzel çiçeğim Her an gül koksun yüreğin Gözlerin sevdamı lal etsin sözlerin kal kılsın sözlerimi

Sen gülümse şairine…

Gelme, hep şair kalayım,hep sair yazayım,hep ve sana ruhumun kulesiaşk zindanımın Leyla’sı

Sen gülümse şairine Bir ömrün sabahına kadar açıl,yalnız yanımda saçıl güzel çiçeğim

ççokk güzell bir yaziydii MiSS-FENER tesekkür ederim begenerek okudum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com