Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görebilmek, rüyalarda, yetermi

Rüyalarda Görebilmek Yetermi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyalarda Görebilmek Yetermi

Çoğu akşam olduğu gibi yine yorgun bir şekilde oturdum bilgisayarımın başınaKafamın içinde çığlık atan milyonlarca hücremle tek başıma soğuk ve karanlık odamda fotoğraflarına bakıyorum her zamanki gibiAynı anda iki gözüme birden bakamıyordumSon bir kez baktım odamaDerin bir nefes ve elveda

Hep böyle yaşamıyormuyuz aslında hayatımızı sanki bir film karesindeymişiz gibiBelki de böyle hissetmek daha güzel öyle olmasa bile

Düşünsenize sevgilinizle kavga ediyorsunuzBelkide bu onu son görüşünüzSlowmotion şekilde arkaplanda romantik bir müzik eşliğinde mi o ayrılığı yaşamak istersiniz yoksa bir anda olup bitmesini mi istersiniz?

Açıklası hayatı slowmotion yaşamak biraz daha cazip geliyor insanlara belirli durumlardaDuygusal yaratıklarız ama duygularımızı yine de tam ifade edemiyoruzSeni seviyorum desek de karşı tarafı ikna edemiyoruzYa da onun ikna olmasını bekliyoruzAslında bu iki cümle de aynı anlamda olsa da çok farklı şeyleri anlatıyorlar

İlk cümle (Seni seviyorum desek de karşı tarafı ikna edemiyoruz) biraz daha bizim beceriksizliğimizden,duygusal ezikliğimizden veya anlatım "kabiliyetsizliğimiz"den kaynaklanıyor

İkinci cümlede ise (Ya da onun ikna olmasını bekliyoruz) kendimizin bile inanmadığı bi durumda karşı tarafı ikna etmeye çalışıyoruz

Hayat aslnda çok basitYani basit yaşarsan basit olurO basitlikleri görmek marifet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com