![]() |
İlık Süt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlık SütIlık Süt - Yaşamdan Hikayeler - Öyküler - Ceyda Arslan Yıl kaçtı hatırlamıyorum ![]() ![]() Belli ki çoook uzun zaman öncenin hikayesi bu, perdesi aralanan ![]() ![]() Ama başrol oyuncalarını iyi hatırlıyor kalbim ![]() ![]() Dün gibi aklımda ![]() ![]() Her şey "ılık sütün varmı? ile başlamıştı hatırlar mısın bilmem ![]() ![]() ![]() Seni ilk kez evden arayıp doğum gününü kutladığımda ağzımdan çıkıvericek kalbim sanmıştım ![]() ![]() Beni sen gibi büyük seversin sanmıştım ![]() ![]() Çok severim sanmıştım ![]() ![]() Bu sefer sevilirim sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle uzundu ki boyun ![]() ![]() ![]() ![]() YANILMIŞTIM ![]() ![]() Bir kaç zaman sonraydı sanırım Kalp uyuşmazlığı vardı aramızda ![]() Ve ben daha yolun çok başında anlatmaya çalışmıştım ![]() ![]() Daha sıcağını bilemeden elim, gözlerim kaçar olmuştu senden ![]() ![]() Ayrılmak istemiştim de defalarca kez hani, Beni kimselere yar etmeyeceğini söylemiştin ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün gittim ![]() ![]() Ama anlamadın, Sevginin altında eziliyor gibiydim ![]() ![]() Hıhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamayan benmişim meğer Benmişim meğer "abi ben de bu kızı tavlarım" iddiasına girdiğin ![]() ![]() Ayrılmam senden demelerin, ayrılık kaybettireceği için itibarını(!) sana Boşuna değilmiş bir Pazar günü kuyumcu aramaya çıkartmıştı seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ağladın bir gün ![]() ![]() Onu hatırlıyorum bir de ![]() ![]() ![]() İstemeden oldu işte! Bitmesin yalvarırım ![]() ![]() 18 kasım bizim yeni başlagıcımız olsun dedin! Seni gerçekten sevdim dedin ![]() ![]() ![]() ![]() Diline değil ama akan gözyaşına inanmayı öyle çok istedi ki içim ![]() ![]() O an ağırlaşsa da hayatın akışı,oturduğumuz banktan dünyanın yüküyle kalkmış olsam da hani, Ağır gelse de bu aşk omzuma, Ağrısa da kalbim ![]() ![]() Bu son şansın dedi dilim ![]() ![]() Ağlayarak eve gelmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sadece bir kaç gün sonrası- ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün sabahın yedibuçuğunda Yolun açık olsun diyordun bana ![]() ![]() O sıralar ki, Nişan tarihi belli ![]() ![]() Hafiften sevmeye bile başlamıştım biz demeyi ![]() ![]() ![]() Yolun açık olsun dedin bana !!!! Hatırlar mısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üstelik sebebini bile hatırlayamadığım bir nedenle ![]() ![]() İşte o an teşekkür ederken sana anlamıştım ki,Başarmıştın ![]() ![]() ![]() Zafer senindi hayatım ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() yoksa sanıyormusun ki ben ağlardım?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrası malum ![]() ![]() ![]() ![]() Döner dönmez düğün davetiyeni posta ettin ![]() ![]() Ve ben sen askerdeyken karşıma çıkan tüm iş tekliflerini, sırf bir umut, belki barışırız diye reddetmişken, Sen bana düğün davetiyeni gönderdin ![]() ![]() Adı da Ceydaymış eşinin ![]() ![]() Şimdi aynı buruk gülümsemenin yayıldığına bakma yüzüme ![]() ![]() ![]() Öyle ya alışmak zorunda kalmamışsın yeni bir isme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kızgındım sana ![]() ![]() ama daha çok kırgın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bak seneler geçti şimdi aradan ![]() ![]() her şeyin başladığı durakta yeniden karşılaştırdı bizi kader ![]() ![]() Seninle selamlaşmayışıma da bakma şimdilerde olur mu ![]() ![]() Ve sakın bunu korktuğuma, gurur yaptığıma da bağlama ![]() ![]() Öyle ya kimseyle tutuştuğum bir iddiam da yok benim ![]() ![]() Sadece ![]() ![]() ![]() ![]() Hani ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hani evlendikten kısacık bir zaman sonra boşanmışsın da; Sır gibi saklıyormuşsun sevdiğinin ismini ![]() ![]() ![]() Ve yıllar sonra hani hala böyle bakıyorsun ya suratıma ![]() ![]() Hani dudaklarının ucu titriyor ya her karşılaştığımızda!! Hani gözlerinin kıyısından dökülüverecekmiş gibi duruyor ya hala benim "seni seviyorumlarım" ![]() ![]() İşte yeniden soracaksın diye aklım gidiyor Ilık sütün var mı diye ![]() ![]() ![]() Var demeye dilim varmıyor ![]() ![]() Yok demeye kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur yapma bunu bana ![]() ![]() ![]() Ceyda Arslan |
![]() |
![]() |
|