|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağlayarak, çekilirken, fotoğraf, kimse, poz, unutma, vermez |
Unutma Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz Vermez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Unutma Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz VermezBu sensiz ilk baharım, bıraktığın kadarım Ne azaldım yokluğunda, ne bir zerre çoğaldım İşte gittiğinden sonraki ilk bahar geliyor ![]() Hatırlar mısın bir sonbahar günüydü gittiğin gün![]() Sonbahar bitti![]() Kış bitiyor![]() Bahar geliyor![]() Sensiz ilk baharım değil bu bahar![]() Ama senin gidişinin ardındaki ilk bahar![]() Gittiğinden beri bir değişiklik olmadı bende![]() Aynı bıraktığın yerdeyim![]() Hala sevgili![]() Hala aşık![]() Hala AŞKA AŞIK![]() ![]() Kapı dışarı çıkmadım, mektupları açmadım Darıldım ben hayata Sen gittikten sonra uzun süre hiç dışarı çıkmadım biliyor musun? ![]() Çıkamadım![]() Seni soranlara verecek bir cevabım yoktu çünkü![]() Arkadaşlarımın yüzüne de bakamadım![]() Olaki seni sorarlar diye![]() Olaki niye gittiğini sorarlar diye![]() Olaki onlar sorunca cevap veremem diye![]() Haklıyım ama değil mi? Benim bilmediğimi onlara nasıl söyleyeyim?![]() ![]() Kapattım perdeleri yaşadım hep eskileri Belki yüz belki bin defa Bütün dünyaya sırtımı döndüm sen gittiğinde ![]() Kapattım dünyaya açılan ne varsa![]() Senden kalanlara yetinirim sandım![]() Senden kalanlarla yaşarım sandım![]() Kimseyi görmek istemedim![]() Kimse ile konuşmak istemedim![]() ![]() Defalarca senden kalanlara baktım durdum![]() Tek tesellim oldular sararmış fotoğraflar Onlarda ağlamaklı benim gibi yasındalar Defalarca senden kalan fotoğraflara baktım ![]() Senden geriye tek kalan olan fotoğraflara![]() ![]() Fotoğraflarına bakarak teselli aradım kendime![]() Bir teselli bulurum sandım![]() Ama aldanmışım![]() Sana aldandığım gibi![]() Nerden bilirdim teselli olur sandıklarımın bana işkence olacağını?![]() Nerden bilirdim birgün fotoğlarda teselli arayacağımı?![]() Gözlerim doldu her seferinde fotoğraflarına baktıkça![]() ![]() Gözlerim![]() ![]() Belki de rengini unuttuğun gözlerim![]() ![]() ![]() Tek tesellim oldular sararmış fotoğraflar Onlarda ağlamaklı benim kadar ![]() ![]() ![]() Elimde senden kalan tek şey olan fotoğraflara baktıkça ağladım ![]() Ardından seni düşünerek ağladım![]() Ağladıkça ağladım![]() ![]() Biliyor musun ne kadar ağladım?![]() ![]() SENİN FOTOĞRAFLARINDA AĞLADIĞIN KADAR ![]() ![]() ![]() Unutmaki; Kimse Fotoğraf Çekilirken Ağlayarak Poz Vermez! ![]() ![]() ALINTI |
|
|
|