Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olan, türküsü, özlemin

Sana Olan Özlemin Türküsü

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sana Olan Özlemin Türküsü

Soğuk bir sonbahar akşamıydı hava kararmış yağmur başlamıştı Elimizde tuttuğumuz o sıcak düşlerimize yağmur yağıyordu,gözlerimiz donuk,bedenizmi halsiz,ruhumuz bulutlardaBir anons patladı ''yolcu kalmasın' Sanki gizli bir el kalkış için hazırlanan otobüse doğru seni sürüklüyorduBakışlarında kalma hissi vardı ''Baharda dönerim sakın beni unutma''sözlerini hatırlıyormusun yada gözünden akan yaşları?Ben seni unutmadım sevdiğim her kış baharda döneceğinin hayaliyle ısındım ama kaç bahar geçti sen dönmedinGelseydin minik öpcüklerle güneşin yüzümüze nasıl güldüğünü gösterecektim,ay ışığı mutluluk tablomuz olacaktıYalan değil kaçamak aşklar yaşadım ama olmadı olmadık zamanlarda hep aklıma düştün sen vazgeçilmez vede unutulmazdınYalnızlığın acısıyla her gece yatarken gurur satın aldım kendimeGelir dedim kendi kendime gelmesi gerek unutmadı ya beniUnuttum her şeyi kötü sözlerini,yalvarışlarımı,isyanlarımı,kavgal arımızı

Bir tek seni unutamadım sevgili o anonsu,gidişini,düşlerimizin kara bulutlarla dağılışınıZamanla alıştım acılara ölüm ilanları silinim durdu etrafımda,ayrılıklar hayatım oldu Alıştım sevdiklerimin olmamasına ama bir tek sensizliğe vede yalnızlığa alışamadımOlmadı sevdiğim bir araya gelemedik o vededan sonra o vede elvadaydı çünkü artıkTomurcuktuk çatlamaya hazır ama bahar gelmeden uçtun

Şimdi ise artan yalnızlığım ve büyüyen yokluğun varDuvarlarda gözün,kapı kollarında parmak izin,üstümde kokunNerdesin ah be beklediğiminHasret çekmedim hiç bu kadar gün ışığına hiç özlememiştim bu kadar birini aşk buymuş demek buluşmak imkansız olsadaDüşlerim önceden bu kadar dağınık değildi Kara bulultar gibi kümelenim acılarımla oturmuştu gece yarılarında yüreğim ıssız dünyasınaHasret hiç bu kadar büyüymemişt

Şimdi göçebe yüreğimle her sabah yeni yolculuklara çıkıyorum Yalnızlığın ve sana olan özlemin türküsünü söylüyorum yetim bakışlarla belki duyarda gelirsin diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com