Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başımdan, geçen, ibret, olay, olsun, şükretmeyenlere

Başımdan Geçen Bir Olay Şükretmeyenlere İbret Olsun

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başımdan Geçen Bir Olay Şükretmeyenlere İbret Olsun

Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı ve olay sonrasında yaşam mücadelemi sizlerle paylaşmak istiyorum

Günlerden cuma günüydü 6 sınıfa gidiyorum, öğlenci idim, okuldan çıktım eve gidiyorum bizim evin büyük bir bahçesi vardı eve kapısından girmeden bahçeden geçmek zorunda kalıyosun çok güzel bir bahçeydi o bahçeden geçerken babamın yengelerini gördüm halı yıkıyorlardı kolay gelsin diyerek eve yol aldım evde de annem, babannem ve dedem vardı babam şehir dışında idi amcamlarda işteydiler, eve girdim üstümü değişip elimi yüzümü yıkadım ve sonra ödevlerimin başına oturdum, ödevlerimi yaparken bir yandanda annemleri dinliyordum; Almanyadan dayımın geldiğidini söylüyordu annem annesine ve ben dayımı çok seviyordum dayımın geldiğini duyunca anneme anne ben dayımlara gidiyorum akşam yemeğini orada yerim dayımla birlikte annemde oğlum git dedi,bende hemen hazırlandım dış kapıdan çıktım babamın yengesi seslendi bende buyur dedim babamın yengesi bana oğlum şu ötedeki ceviz ağacının altında kasa var onu al gel halıları üzerine koyacaz kuruması için bende oraya doğru yol aldım, babamın amca çocuklarıda evin çatısında temizlik yapıyorlardı 8kat oluyorben kasayı aldım geliyorum bahçeye doğru tam bahçeye geldim annem seslendi başımı yukarı kaldırmaya fırsat bulamadım büyük bir saat mermeri başıma düşmüştü alnıma vuruyor ve çeneme kadar yarıyor sağ gözümü kaybediyorum ve sağ elmacık kemiğim kırılıyorbaşımın içi görünüyormuş, küçük yengem bayılmış büyük yengem beni kucağına alarak elleriyle başımın iki yanında tutarak yarık yere baskı ugulamaya çalışıyormuş yani mermer vurunca yüzün sağ tarafı bir tarafa düşmüşbabamın yengesi beni kucağında tutuyor o sıra amacam işten geliyor tesadüf işte beni kucağına alarak caddeden bir araç dururup hen yakın hastahaneye götürüyor ve hastahaneye ulaştığımızda burasıda ilginç tarafı hemşireler ve doktorların bir kaçı bayılıyor o kadar kötü bir durumdaymışım :S bizim bütün sülale hastahaneye doluşuyor doktordan gelecek haberi bekliyorlarDoktor gelmiş babamın süt kardeşi sormuş yeğenim kurtulacakmı doktor yaşama ihtimali %1 yaşamaz yani deyince babamın süt kardeşi doktora saldırmışOrtalık karışmış ben bu arada can çekişiyorum :( sonra beni o hastaheden başka bir hastahaneye sevk etmişer işin ilginç yanı ya oradaki hemşirelerde bayılmış :S ben bir ara kan kusmuşum babaannem söyledim kustuktan sonra kendime gelmişim sonra gene bayılmışım beni hemen ameliyata almışlar mermer beyine akdar inmiş çünkü :S ve benim ameliyat 9 saat sürmüş hem hayati müdahale hemde ameliyat 32 fazla yüzüme dikiş attılar, ve ameliyattan çıktıktan sonra doktor %25 vermiş ve 2 ay yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyorum ve kendi bünyemle ve vucüt direncimle yaşıyorumArkadaşlar aranızda üzülecek olanlar olabilir hakkınızı helal edin ben halime şükrediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com