![]() |
Hayatınız Hayatlara Güneş Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatınız Hayatlara Güneş OlsunHayatınız Hayatlara Güneş Olsun - Muzaffer Akçay - Hayata Dair Makale - Makale Hayat bizlere verilmiş en kıymetli servettir ![]() ![]() ![]() Düşünüyormuyum ![]() ![]() ![]() Ne kadar düşünüyorum? Niçin düşün müyorum? Ben benim değilse benim olanlar benim mi? Sen sen değilsen senin olanlar senin mi? Öncelikle ben kimim? Yukarıdaki sorular tam manasıyla cevaplanmalı ki ben ve diğer ötekilerin ÖLÇÜLEMEZ DEĞERLERİ idraklerde anlam bulsun ![]() İnsan kendi değerini bilir ve nerede niçin olduğunu bilirse eşyanın aslına bakışları matlup olan bir nazar ve maksat hasıl olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi hayatının kıymetinin idrak ve inceliğinde yaşayan insan(ben,biz)nasıl başkalarının bembeyaz değer biçilemez HAYATLARINA siyah bir leke olarak düşelim? Hem neden biz insanların hayatlarının değer tenziline sebep olalım ki? Bana ,bize yakışan HAYATLARA HAYAT olmaktır ![]() ![]() ![]() Hayatlarımızın HAYATA güneş olması temennisiyle ![]() ![]() Muzaffer Akçay |
![]() |
![]() |
|