![]() |
Dayımdan Geriye Kalanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayımdan Geriye Kalanlar![]() Mutlu oluyorum senden geriye kalan anıları düşündükçe ![]() ![]() Hatırlıyorum da; senin kalbin bana göre bir yerdi ![]() ![]() Bugün bir kez daha karşılaştım bana öğrettiklerinle ![]() ![]() ![]() ![]() Aramakla başlayacaksın demiştin ilk önce bir işe ![]() ![]() Upuzun yollar var önünde ![]() ![]() Gözlerindeki ve yüreğindeki umudu hiç yitirmeyeceksin ![]() ![]() Senin gördüklerini başkası belki görmeyecek Senin bildiklerini başkası belki bilmeyecek Senin hissettiklerini başkası belki hissetmeyecek İşte o zaman korkmayacaksın! Umudunun kanadı kırılmayacak; sonbaharda güz rüzgarlarına kapılıp atmayacaksın dalından umutlarını Garip gelmesin sana yaşadıkların, hissettiklerin ![]() ![]() Günün ilk ışıklarıyla herkesten önce kendine bir merhaba de! Derin derin nefes al! aç pencereni çek içine hayatın sana getirdiği kokuları ![]() Bak! yanılmadığımı göreceksin ![]() ![]() Sonra bir an durakla! at beyninin içindekileri rahatla! yeni güne hazırlanmak üzere yüzünde gülümseyen bir ifade oluşsun ![]() ![]() Hiç kaçmayı düşünme hayattan ![]() ![]() Korkak ve kuşkucu bir yürek olma ![]() ![]() Dikkat et! Hayat tam önünde ve arkanda duruyor ![]() ![]() ![]() Doğruların ve yanlışların kimi zaman karışabilir hayatta ![]() ![]() Sen yinede doğrudan şaşma! Yanlıştan dolayı umutlarının dağılmasından korkma! Karşındaki insanın neler hissettiğini, anlamaya çalış; fakat kendi düşüncenden vazgeçme! Oku! bol bol kitap oku! Araştır! Öğren ![]() ![]() ![]() ![]() Makyajsız yüzünle, her sabah aynı bilgilerinle yürü hayata doğru yeni öğreneceğin bilgilerine ![]() Öğrenmeye açık ol! Ama içgüdüsel olarak ta temkinli ol! Bil ki! senin duygularınla hareket eden yolcular vardır bu hayatta ![]() Ben buralardan gideceğim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|