Asi Olmaktır Aşk |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Asi Olmaktır AşkAsi Olmaktır Aşk - Uğur Demiröz Karşımda bana bakan sıcak ve sevecen bakışlı Asi meleğim vardı Bana o kadar içten ve bir o kadar naif bakıyordu ki her ne dilese yapmaya hazırdım Onun ellerini tuttum ve alıp kalbimin üzerine bastırdım - Kalp atışlarımı duyuyor musun sevgilim?Sen gidersen duracak olan şu kalbimin sesini Şu kalbim ilk nefes alırken sabaha ne haldesin diye merak ederek uyanıyor ve gecenin uykuya çekilen saatlerinde özlem içinde seni seviyorum iç çekişleri ile bitiyor Kalbimin içi senin aşkınla apaydınlık sevgilim Her dakika bir havai fişek gösterisi var ruhumda çünkü sana her bakışımda içimin kıpırtısı,ateşi ve heyecanı artıyor Sen sonsuzluğa açılan bir kapısın ve ben o kapıdan sana olan büyük aşkımın saflığı ile girdim ve çok mutluyum; beni dolu dolu sev tıpkı benim sevdiğim gibi sevgilim, yak ruhumun ateşini her şey kül olsun bir tek sen kal rüyalara konuk olan bir peri gibi Asi bakışlım senin benden başka her şeye Asi bakan o bakışlarına aşığımAsi olmanın isyankarlık değil aşk olduğunu sende anladım Benden başkasına Asi olan kalbini de seviyorum senin sevgilimTüm kalbine çıkan yolların benim yolumdan geçtiğini bilmenin mutluluğunda Asi’liğini daha bir başka seviyorum Ey Asi gönlünü sevdiğim güzel… kalbimden geçen duygularıma tercüman ol… Benim ismimden ve aşkımdan başka söz söylememeye Asi dudaklarından iki kelam da sen söyle ki içim ferahlamaya meyletsin… Uğur Demiröz |
|