Asi Olmaktır Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Asi Olmaktır AşkAsi Olmaktır Aşk - Uğur Demiröz Karşımda bana bakan sıcak ve sevecen bakışlı Asi meleğim vardı ![]() Bana o kadar içten ve bir o kadar naif bakıyordu ki her ne dilese yapmaya hazırdım ![]() Onun ellerini tuttum ve alıp kalbimin üzerine bastırdım ![]() - Kalp atışlarımı duyuyor musun sevgilim?Sen gidersen duracak olan şu kalbimin sesini ![]() ![]() ![]() Şu kalbim ilk nefes alırken sabaha ne haldesin diye merak ederek uyanıyor ve gecenin uykuya çekilen saatlerinde özlem içinde seni seviyorum iç çekişleri ile bitiyor ![]() Kalbimin içi senin aşkınla apaydınlık sevgilim Her dakika bir havai fişek gösterisi var ruhumda çünkü sana her bakışımda içimin kıpırtısı,ateşi ve heyecanı artıyor![]() Sen sonsuzluğa açılan bir kapısın ve ben o kapıdan sana olan büyük aşkımın saflığı ile girdim ve çok mutluyum; beni dolu dolu sev tıpkı benim sevdiğim gibi sevgilim, yak ruhumun ateşini her şey kül olsun bir tek sen kal rüyalara konuk olan bir peri gibi ![]() Asi bakışlım senin benden başka her şeye Asi bakan o bakışlarına aşığım Asi olmanın isyankarlık değil aşk olduğunu sende anladım![]() Benden başkasına Asi olan kalbini de seviyorum senin sevgilim Tüm kalbine çıkan yolların benim yolumdan geçtiğini bilmenin mutluluğunda Asi’liğini daha bir başka seviyorum![]() Ey Asi gönlünü sevdiğim güzel… kalbimden geçen duygularıma tercüman ol… Benim ismimden ve aşkımdan başka söz söylememeye Asi dudaklarından iki kelam da sen söyle ki içim ferahlamaya meyletsin… Uğur Demiröz |
|
|
|