Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vazgeçtim

Vazgeçtim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vazgeçtim

VAZGEÇTİM Kaç gece yatağımda uykusuz, Bir oyana bir bu yana dönüp durdum Görmek için düşümde hayalimde, Duymak için sesini Kaç kere ellerim uzandı telefona Aşkı oyun bilirsin sen, aklıma geldi Vazgeçtim ! Gezip durdum perişan halde, Kâh sahillerde, kâh cadde boylarında Hayal kurup sen diye, Ağaçlara dağlara taşlara sarıldım Elleri güldürecektim halime, İhanetin aklıma geldi Vazgeçtim ! Kahırdan başka ne vardı sanki verdiğin, Acılardan zevk alır hale getirmiştin Yine de görmek için seni, Şeytana uyup, bir daha bozacaktım yeminimi Vedalaşmadan gidişin aklıma geldi Vazgeçtim ! Açıp ellerimi yalvardım tanrıya, Bir defacık tutmak için ellerini, Koklamak için saçlarını Adaklar adayacaktım evliyalara, Umursuzluğun aklıma geldi Vazgeçtim ! Paylaştığımızı sandığım güzel günler hatırına, Suçlu benmişim gibi, Af dileyecektim gözlerine bakıp Her türlü cezana razı olacaktım Boynumu büküp, bi daha gelecektim kapına Başkasını sevdiğin aklıma geldi Vazgeçtim !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com