Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ada, çorapları, hasbinin

Ağa Hasbinin Çorapları

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağa Hasbinin Çorapları

"Ağa Hasbi ölmeden evvel oğlu Rahmi'yi çağırıp, "Beni mezara mutlaka çoraplarımla gömeceksiniz, yoksa hakkımı helal etmem" diye vasiyet etmiş ve bi de mektup vermiş "Bu mektubu ben öldükten sonra ilk başın sıkıştığında açarsın" demiş

Gün gelmiş Ağa Hasbi Hakkın rahmetine kavuşmuş Oğlu, vasiyeti gereği babasını çoraplarıyla gömmek istemiş Fakat camiinin imamı bunu kabul etmemiş, "İlle de çoraplar çıkacak, yoksa namazı kıldırmam" demiş Başka bi imam getirmişler ama nafile, "Dinimize ters" diyerek o da kabul etmemiş Başka bi hoca daha Yok O da kabul etmemiş
Rahmi çaresizlikten kıvranıyomuş Düşünmüş taşınmış ama bi çözüm bulamamış Birden aklına, babasının "ilk başın sıkıştığında açarsın" dediği mektup gelmiş Rahmi Bey hemmen mektubu bulup heyecanla açmış Mektupta aynen şöyle yazıyormuş: "Gördün mü oğlum Rahmi! Ben ki Türkiye'nin en zengin adamıyım Ama mezara bir çorap dahi götüremedim Eee, hani nerede benim zenginliğim?"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com