![]() |
O Kendini Biliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Kendini BiliyorSenin için sevgilim tesadüf yaşamak istediğin arzuladin aşk midim ben, bir verilmiş hediye midi bizim aşkımız sen istedin diye mı yaşadık bunları ![]() Neydim ben senini için basit sana verilen yaşamak istedin aşk mi hediye mi ![]() Neden ben, ben neydim senin için sormuştum sana bir gün,gülüseyerek sen Hedefsin demistin sevdiyim hedefe aldim,seni demiştin içim yandı o an fakat öyle yinede kizmamistim iyiki beni hedefe aldin sevdiyim demiştin sana ![]() Aşk hedefe alınırmis meyer bunu da ögrenim ![]() duygu ki bunu bir daha kere daha seninle yasadim sevdiyim ![]() benim kalbimdeki yangını,kalbimdeki gerceyim,yanında Yaralı kalbimin ilacı sendin sevdiyim,kalbimin derinlerinde sakladım aşk, sevgiyi, ölmüs duygularim bir kez daha seninle yaşadım sevdiyim ![]() huzurlu hissediyordum kendimi sevdiyim ![]() unutuyordum yanımda sen olunca kalbimdeki sevgi ruhumu ruhumu okşuyordu ,sen benim mutlulum sendin sevdiyim ![]() bekletilerim yoktu aşk adina sevgi adina, tek aşki yaşamak sevgiyi hisetmek istiyordum seni böyle sevdim sevdiyim Aini Dünyanin farkı kültür, farki görüşlerlerimiz vardi karakter farki, yaşadık aşkımızda sevdiyim ![]() sevdiyim yinede kopamiyorduk bir-birimizden sevdiyim ![]() sevdiyim seni üzdüm, biliyorum özür dileme de beceremiyordum sevdiyim ![]() Gönül almaksa onu da beceremiyordum ,sen çok zordun ya ben daha da zor birisiydim sevdiyim ![]() gurur yüzünden kaybetik sevdiyim ![]() ![]() sona erdi iki sözle mutlukuklar dileyerek bir birimize ve bitti aşkımız sevdiyim ,sevgi bu kadan basit mi seni seviyorum demek bu kadan basit mi sevdiyim ![]() Seni sevdim seviyorum sevicem seni mutlu ol ben alışırım seni sensiz yasamaya sevdiyim ![]() ![]() ![]() _________________ |
![]() |
![]() |
|