![]() |
Atışmalar 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atışmalar 1Deli Kız ![]() ![]() ![]() Sahipsiz bir mektup! "Bu gece bir şeyler değişecek, sen gideceksin, ben biteceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece bir şeyler bitecek, içimdeki sen, hayalindeki ben gidecek, ve bir daha asla geri gelmeyecek ![]() Komik! Bir an ne kadar da zayıf kalmışım sana karşı ![]() ![]() ![]() ![]() sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yaşamı daha bitirerek gidiyorsun işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yıl sonra ![]() ![]() ![]() Dün seni gördüm ![]() ![]() Konuşmadın yine, yine o keçi inadın tuttu ![]() ![]() ![]() O sevimli kız nerede?Bir gün karşılaşırız diye bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sen karşımdasın, o kadar gururlusun ki yüzüme bile bakamıyorsun, biraz olsun konuşmaya bile cesaretin yok ![]() ![]() Düşündüm hem de çok, defalarca hata kimde diye? Ne yaptım ki ben sana o kadar değişecek ![]() ![]() ![]() Bir rüya gördüm sandım, ama karşımdaydın,en olmadık bir zamanda ![]() ![]() ![]() Bir hafta sonra ![]() ![]() ![]() Bir telefon çaldı az önce, sevdiğin bir şarkı vardı ya onu dinletti bana arayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç gün sonra ![]() ![]() ![]() Gazete okuyordum, arkadaşlarımla şakalaşarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Olamaz!" diye bağırmışım ![]() ![]() ![]() ![]() diyerek ![]() ![]() ![]() Neden ben neden? Vazgeçmediğin neden ben? Deli kız ne yaptın bize?" İlker TÜZEMEN 24 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Atışmalar 1 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atışmalar 1![]() ![]() Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun bu yaşamak değil Beni ya svmeli ya öldürmeli Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur İşlemez karanlıkta Garipliğine yan Yan yürek yan Gitti giden Gitti giden Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden Sana büyük caddelerin birinde rastlasam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine Konuşmasak ah anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır hayır düşünmesem Senin hiç haberin olmasa Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Atışmalar 1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atışmalar 1İnsanın annesini sevmesi kendisini sevmesi değil midir aslında Kendi hayalgücünü ve o korkunç düşlerini Saatinin içini aç, annen sana bakacak Öp anneni, tanrıyı anımsa Beslenme çantana koymayı unutma karakutunu Kurtlarla ve annenle her sabah dans et Kurtlarla ve annenle her akşam dans et ![]() ![]() ![]() Sen oradasın Yazılmamış bir şiir gibi ![]() ![]() ![]() Saf ve masum Bütün öfkem bu sana Başeğmem ve sonsuzca arzulamam ![]() Cezmi Ersöz |
![]() |
![]() |
|