Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atışmalar

Atışmalar 1

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atışmalar 1

Deli Kız (Gerçek Bir Hikaye)

Sahipsiz bir mektup!

"Bu gece bir şeyler değişecek, sen gideceksin, ben biteceğim Ardından isyanlar, isyanlar

Bu gece bir şeyler bitecek, içimdeki sen, hayalindeki ben gidecek, ve bir daha asla geri gelmeyecek

Komik! Bir an ne kadar da zayıf kalmışım sana karşı Nasıl inanmışım sana Gideceksin ne kadar "kal" desem de Ardında yalnızlığının hediyesini bırakarak gideceksin Sen; beni sevdiğini söyleyeceksin , ben de; "sevgin bensizliğin olsun" diyerek cevap vereceğim
sana Belki de güzel olabilirdi Belki de çok kötü

Bir yaşamı daha bitirerek gidiyorsun işte Söz söylemeye cesaretin yok Susuyorsun yine, her zaman olduğu gibi İçin içini yiyor ve sen yine de konuşmak istemiyorsun biliyorsun ki sende haksızsın en az benim kadar Sen de suçlusun en az benim kadar Şimdi git,bir daha seni bulamayacağım bir yere, sesini duymayacağım, yüzünü göremeyeceğim uzak bir diyaraHatırlanmayacak kadar uzaklara git, git, git!

Bir yıl sonra

Dün seni gördüm Çok değişmişsin deli kız çok değişmişsin O gülen kıza ne oldu, söylesene? Zayıflamışsın iyice, yüzünde eskisi kadar canlı değil ne oldu sana? Kim yaptı sana bunu, söylesene kim?

Konuşmadın yine, yine o keçi inadın tuttu Bilirim seni, dediği dediksindir Yapacağım dedikten sonra geri dönüş yoktur senin için Değer miydi sence?

O sevimli kız nerede?Bir gün karşılaşırız diye bekledimAma bu şekilde olmamalıydı Bende ardından üzüldüm Bende yalnız kaldım, bende küstüm kendime, bende öğrendim gecelerle dost olmayı, bende alıştım soğuk gecelere ve bende

Şimdi sen karşımdasın, o kadar gururlusun ki yüzüme bile bakamıyorsun, biraz olsun konuşmaya bile cesaretin yok Suçluluğunu kabulleniyorsun, yine diyecek bir şeyin yok

Düşündüm hem de çok, defalarca hata kimde diye?

Ne yaptım ki ben sana o kadar değişecek
Bir rüya gördüm sandım, ama karşımdaydın,en olmadık bir zamanda

Bir hafta sonra
Bir telefon çaldı az önce, sevdiğin bir şarkı vardı ya onu dinletti bana arayanHemen eski rehberleri karıştırdım Telefonunu buldum Evet halen o şarkı çalıyordu o unutulmaz şarkı

Birkaç gün sonra

Gazete okuyordum, arkadaşlarımla şakalaşarakBir an "neyin var" diye haykırdıklarını hatırlıyorum Sonrası Eve getirmişler, bayılmışım
"Olamaz!" diye bağırmışım Sanki çok korkmuş gibi sapsarı kesilmişim oracıkta Sevdiklerim, dostlarım eve kadar yanımda gelmişler Adını sayıklamışım yol boyunca Telefona sarılıp aradım "Doğru mu?"
diyerek Korkunçtu, inanılmazdı Sen yaşamdan vazgeçmiştin, o tatlı kız bir delilik yapmıştı yine

Neden ben neden? Vazgeçmediğin neden ben? Deli kız ne yaptın bize?"

İlker TÜZEMEN
24032001

Alıntı Yaparak Cevapla

Atışmalar 1

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Atışmalar 1

Yağmur yağar akasyalar ıslanır
Ben yağmura deli buluta deli
Bir büyük oyun bu yaşamak değil
Beni ya svmeli ya öldürmeli

Yitirmeli ne varsa
Başlamalı yeniden

Bu Allahsız bu yağmur
İşlemez karanlıkta
Garipliğine yan
Yan yürek yan
Gitti giden
Gitti giden

Yitirmeli ne varsa
Başlamalı yeniden

Sana büyük caddelerin birinde rastlasam
Elimi uzatsam tutsam götürsem
Gözlerine baksam gözlerine
Konuşmasak ah anlasan
Elimi uzatsam tutamasam
Olanca sevgimi yalnızlığımı
Düşünsem hayır hayır düşünmesem
Senin hiç haberin olmasa

Yitirmeli ne varsa
Başlamalı yeniden

Alıntı Yaparak Cevapla

Atışmalar 1

Eski 07-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Atışmalar 1

İnsanın annesini sevmesi
kendisini sevmesi değil midir
aslında
Kendi hayalgücünü ve o korkunç
düşlerini
Saatinin içini aç, annen
sana bakacak
Öp anneni, tanrıyı anımsa
Beslenme çantana koymayı unutma
karakutunu
Kurtlarla ve annenle her sabah
dans et
Kurtlarla ve annenle her akşam
dans et
Sen oradasın
Yazılmamış bir şiir gibi
Saf ve masum
Bütün öfkem bu sana
Başeğmem ve sonsuzca
arzulamam

Cezmi Ersöz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com