![]() |
Gripin'den Esen Sevda Rüzgarı Sizler İçin Burada Esmeye Devam Edecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gripin'den Esen Sevda Rüzgarı Sizler İçin Burada Esmeye Devam Edecekbir bebegin yarim kalan mektubu 5 Ekim: Bugun var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() oldugumu henuz annem ve babam bilmiyor ![]() Bir elma cekirdeginden bile kucugum ![]() ![]() Bu bana yetiyor ![]() benligimi hissedebiliyorum ![]() sevecegim ![]() 19 Ekim: Biraz buyudum ![]() ![]() degil ama onun kaniyla besleniyorum ![]() bana geliyor ![]() ![]() Annem beni cok sevecek ![]() ![]() 23 Ekim: Hic goremedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi ![]() Dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum ![]() dudagim damagim oluyor ![]() tebessumler acacak, gulecegim ![]() ![]() Herhalde once "Anne!" diyecegim ![]() konusacagim ![]() ![]() Nasil olur? Varim ve gulucukler sunacak dudaklarim da olmak uzere ya Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar kucuk olursa olsun yine ekmektir ![]() degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem! 27 Ekim: Bugun pek mutluyum ![]() ![]() kalbim var ![]() ![]() ![]() Sevgilerle dolduracagim kalbimi ![]() ![]() ![]() ![]() iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gun biraz daha buyuyorum ![]() bicimlenmeye basladi ![]() seni annecigim ![]() yururuz ![]() ![]() 12 Kasim: Ah evet Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve kucuk seyler ![]() Allah'im parmaklarim da cikmaya basladi ![]() annemin elini tutacagim, kalem tutacagim ![]() yazacagim ![]() sabirsizlaniyorum ![]() 20 Kasim: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasasin! Doktor teyze ozel bir cihazla gordu beni ![]() ![]() Resmimi bile cekti ![]() arasinda olacagim 25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor ![]() oldugumun farkinda degiller ![]() ![]() ![]() 10 Aralik: Bugun yuzum tamamlandi ![]() burnum, dudaklarim ve yanagim var Anneme benziyorum galiba 13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorum ![]() ![]() Yine de mutluyum ![]() ![]() gorebilecegim, renkleri ve cicekleri taniyacagim ![]() ![]() gokkusagi diye bir sey varmis ![]() ![]() ![]() ![]() babacigim sizin yuzunuzu de gorecegim ![]() ![]() ![]() Gulusecegiz ![]() ![]() 24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik ![]() seslerini duyuyorum ![]() Hatta sesini bile taniyabiliyorum ![]() bir sey bu Guzel ve saglikli bir kiz olacagim ![]() yuzune bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim ![]() soyleyecek misin annecigim? Sen de beni ozluyorsundur mutlaka Beni koklayacaksin ![]() ![]() 28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor ![]() boyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niye konusmuyorsun anne? Anne? Anne? Annecigim Yuzumde soguk bir sey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumu cekiyorlar anne Canim yaniyor anne ![]() ![]() ![]() bu sey anne ![]() ![]() ![]() ? Anne kalbimi parcaliyorlar Annecigim Anne? Anne? An ![]() ![]() ![]() Kurtajiniz tamamlandi hanimefendi ![]() |
![]() |
![]() |
|